"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 4, 2012

Kenny Rogers Roaster | Treatment bersama Model Merah..

Assalamualaikum....

Peace yoo! Harap kawan-kawan sekalian sihat2 selalu hendaknya! apa cer weekend uols? sure macam2 aktiviti berfaedah dilakukan kan! saya? wohooo! aktiviti bertapa kat rumah sambil housekeeping apa yg patut! fenattttt but riuh-rendah bila si kecil turut membantu meringankan beban! Bkesempatan dtg kat Kedai Merah nie sekejap psl mk nk bli beg besar gabak kt sini! Bukan travel beg yer! ekekeke..:P

Lama tk buat entry makan2 nie! Peace yoo!

Ouch! entry di lakarkan bersama2 gambar-gambar yang diSenarai pendekkan pasal malas nk upload! kira aci la kan! ekekeke..:P

Apa yg best kat Kenny Rogers sekarang nie? with 2 order main course iaitu 1/4 Qtrs Kenny's Meal with price of rm17.90 boleh dapat free Rockie's/Rollie's Ball for kid..:)

Yess! I menikmati Coffee Latte you! Haizz! sabar jer bila dia hbiskan segelas Coffee Latte hubby!

So..sebagai balasannya! Ciuman penuh kemesraan utk Model Merah! (Hubby mmg suka merah! aku, jarang ada baju merah!ekekeke!)

Kenny's Quarter Meal...yummy!

Ouchh! saya bukan model Merah! saja tumpang glamer jer! rasa mcm kedai ini aq yang punyaa!

Hai semua! Nama saya Nureen Najwa! ngeh3...:)

Nureen's FOC meal...ada rice dan small sosej with BBQ sauce..sorry, saya kurang menggemara BBQ Sauce..Tapi rice dia sedap! hihihi...

#Overall! treatment bersama model merah yg BEST! 
# Uols ska dtg sini tak? Once a while ok la kn..kalau selalu mau botak! ekekeke..:P

Lokasi : Kenny Rogers Roaster, 1st Avenue, Penang, Malaysia.

Nak Menang DSLR : Just klik this link : http://bit.ly/JN118M

18 comments:

- dieyana - said...

dulu kerap juga dieyana n kawan2 ke KR, skang tak p..teringat mufin n ayam lembutnya..;-) (dieyana suka merah-cantik, menyerlah!)

wantie said...

nureen dah pandai bermain dengan kamera. nampak banyak betul karektor dia bila berphoto.

good effort.

ak yuyunz said...

my all time peberet.. =)

mama_umar_maryam said...

KR mmg best esp muffin vanilla die! nmpk mcm kakak nureen la yana nih ;)

lieyalatif said...

alamak dah lame tak pekena.....suke cheezy macaroni die tu....lepas mkn baru rase insaf nak diet hahaahahh...tapi ayam die mmg terbaik!!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

opss dh lama tak pegi la.. suka muffin dia. sedap...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SEDAPNYA SIS...

LYAfrina said...

marveles... sesekali blh la mkn kt sini..kalo ari2 mau pokai gak...
so sweet nureen dgn papa dia tu... eyhh.. mcm xde org j kat situ

Gieyana said...

Dieyana

Oic..dulu me ✗ brp suka KR..✗ tau knp..but now suka laak..:)

Gieyana said...

Wantie

Puas kena paksa haa..tp most of dia punya pics adalah candid..:)

Gieyana said...

Ak yuyunz

Ouchhh! Sure ko KR addicted kan..:)

Gieyana said...

Mama Umar + Maryam

HAHA..sabar jer ko! A'aa muffin dia mmg best kan..:)

Gieyana said...

Lieyalatif

Ohh ya ka? ✗ pernah try..next time leh try..A'aa..ayam dier mmg sedap kan..:)

Gieyana said...

Riri Fatieha

Ouchh! Sm mcm saya gak..jrg2 pegi kt sini..:)

Gieyana said...

Mya

A'aa..sedap..:)

Gieyana said...

Lya

Betui2 kan..kalau hr2 mau pokai! Ekekeke...

Ada ramai gak..but section yg we all duduk tue privasi sket..:)

el said...

aku pun suka gak mkn kt KR ni tp once a while la nok hari2 botak bak hg kata tu wakakakak tp mostly tuk anak2 aku aku suka amek side dish ada nasi..hat lain2 tu deme x gemo sgt

MyKhalish said...

piza hut pun FOC for kids, ada 4pilihan lgk u.... rambang mata aii. hahaha.... sbb sdp & memi yg tkg hentam. hahahaa