"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 18, 2012

Model Cilik saya...:)

Assalamualaikum..

Nureen dkt playground..:)

Comel kan saya! :)


10 comments:

wantie said...

first photo tu nampak natural sangat.. cute ar nureen

Sharidawati Shahrudin said...

ye model awak mmg chomel :)

Sally Yatiey said...

Comelnya Nureen :D hee

mamalieyna said...

mmg comel~ bestnye ada anak gegel yg comel camni..ihiks

busanalayali said...

pikiranku cerah bila mampir kesini..senyum deh..

toko busana muslim murah

MizzTina said...

like mother like doter..ahaks..

shark said...

rupe mak die mase kecik nie ;p
hehe

lieyalatif said...

comey...fotogernik nureen nieh...

Delimasari said...

fotogenik nureen ni... rambut pun cantik

ALoNa CintamaniszLite said...

Dh makin membesar nureen...hrp2 leh dpt adik ler tahun dpn, hihi...sian dia sorang2 kat umah kena buli ngan umi dan abah dia, ngee