"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 11, 2012

New Header For ZuraIwan..

Assalamualaikum...

Cantik tak?? pleaseee laa says cantik!! ngeh3..:P
Kawan saya ZuraIwan nie minta saya buat header dia psl header dia before nie besar gabak! Kah kah...:P

Design pertama

Design Kedua

Saya buat dua design. Harap2 dia suka laa..tp nmpak gaya mmg dia suka..ekekek..:P..leh trjah entry dia..:)

#Those yg interested nk buat header menggunakan kreativiti jari-jemari saya yg tak berapa nk kreatif nie, dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut, leh email ke:

Roziyana79@yahoo.com

# trademark saya buat header mmg da bunga2 kerawang tu..ekeke..:P

23 comments:

iduraz said...

cantik...cantik....ske gambar2 awak yang superb2 blako...ngeee

MizzTina said...

cantek sgt!! simple but naissss

♥ Wina ♥ said...

cantik~ ~ikhlas nie~ heheheee

wina pun suke yang simple² macam nie..bru je dapat header..insyallah nx time kalo nak tukar, ai roger u k ;-)

wantie said...

tahniah! good job

Kesuma Angsana said...

dah terjah pun.. memang cantik.. singgah jgk sbb dah followkan

ellynadyra said...

i like the first one

Delimasari said...

cantik - congrate Gie

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik sis...memng kreatif...

Dee said...

cantik..suka design yg first tu..

Rinna said...

Cantik² very sweet gitu.. :)

Gieyana said...

Tenkiu Iduraz..:-)

Gieyana said...

Tenkiu MT..:-)

Gieyana said...

Tenkiu Wina..alaa, me buat so so jer..:-)

sall said...

Suka...tempah satu. pls

Gieyana said...

Tenkiu T.:-)

Gieyana said...

Tenkiu kesuma..:-)

Gieyana said...

Ellynadra, sy buat dua design utk zura choose..hehe..:-)

Gieyana said...

Thks Delima sari.:-)

Gieyana said...

Tenkiu Mya..:-)

Gieyana said...

Tenkiu Dee..:-)

mamalieyna said...

cantik sangat...very like no.2 tu..soft n sweet jer~

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik la gie, simple & nice sedap mata memandang, tapi kita lom dapek gambo yang cun lagik untuk wat header...weekend ni harus snap2 sampai lebam

::NureeN:: said...

cantik.. aku pon suka hahhaa...
msk ja blog dia pg td tgk aiii dh berwajah baru.. sweet