"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, June 8, 2012

Old Town White Coffee | Lepak2, relax2 dgn penuh kasih-sayang...

Assalamualaikum...

Gieyana friend's in reading, moga kalian semua sihat2 hendaknya...senantiasa mendoakan kesejahteraan + kebahagian kalian....:)

Hari ni, mood berlari2 anak kat persisiran pantai kekdahnya! emosi jer tetiba! ekekekek..:P

Dah merapu_meraban dah nie! saja test guna Instagram nie..best jugak! tapi der la letak watermark psl malas nak transfer ke lappy! haizzz! :P

Now a days..daku mmg balik lambat dari opis..paling awal jm 6..dan paling lewat jam 8mlm..busynya saya kan! busy melepak kat opis! wanita berkerajaya..ekekeke..:P

Jeng2...fetch hubby dan lepak kt sini...mee curry dia best juga..but saya tak berapa suka actually psl oily..haizz! this time dh lapar bebenor..saya amik mangkuk besar dan hubby ambil supper set..:)

Menu for supper..small portion but sgt2 worth! value added...:)

I not sure hubby telephone sapa...jgn kat grlfriend sudah! mak jeles tau!

The drinks! berdua lebih baik yooo!

Dan..di manakah Nureen......

She suddenly had fever! dia jarang dpt demam..lincah dan aggressives..but mlm tue dia demam...terus zzzz jer! pitty to her! dah refer kt Paed..doctor ckp it is normal for kid kalau emam mlm..kalau demam siang, mmg something wrong! alhamdulillah..keesokkan dh ok! good gegurl!

#for me..menu kat Old Town n Paparich more a less sama jer! kat Old Town dah di pelbagaikan dan lebih murah dari Papparich..Just for comparing yer..tapi mana2 pon ok as long as kita suka..:)

# ada org tue ckp..alaa, header dia gmbar berdua jer! mana gambar kite....then saya ckp..awak nak ker? saya re-do..he said is ok! selamat makkk! ekekeke..:P

8 comments:

el said...

ha aku dah ckp
mn gambar huby hang
dia pun ssh hati xde gambaq dia tu..ekekekeke

MrS. F!zA said...

terliur air berais di tgh hri yg panas ni! adehhh

nureen demam pttlah melepek..kalo tk sure sengih bergambar..

wahida said...

lama dah tak lepak old town white coffee sejak ada kes kat tv ari tu...

Gieyana said...

El..aku x nak glamerkan diri ah..nnt org ngorat cmna...sakit hati mak ooo..keh keh..:P

Gieyana said...

Dh tghari kaFiza..rs mcmdok pg jer lg nie! Ekekeke
Ouchh mmg melegakan tekak kannn! :-)

wantie said...

pics. last tu munir nak tumbuk sapa tu? genggam penumbuk lak tu. haish.. takut . takut... ( lawak je)

for me " old town tatap manjadi phojaan hati ku"

::NureeN:: said...

papparich aku blum try, sama ja ngan old town ke? mmmm yg pasti totap coffee kan :P

MizzTina said...

pity her.. hukhuk