"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, June 7, 2012

Saya berTUKAR!

Assalamualaikum...

Di doakan moga kalian beroleh kesihatan yang baik hendaknya. Thank you buat Gieyana's reader yg tak jemu2 datang ke sini. Tinggal2 jejak lah yer..akan saya cuba sedaya-updaya utk jejakkan jemari2 kat blog awak2 sekalian!

Semalam mood rajin! Hsekeeping kat blog cinta hati nie! Tadaaa..Header besa2 cara org malas! background nanti google gambar lagi!


saya nie mudah jemu..so, better x beli header + template nie..Haizzz!

 #Leh consider buat Giveaway free header nieyh! ekekekek...


34 comments:

♥ Wina ♥ said...

simple but nice!

Gieyana said...

Tenkiu Wina..:-)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik la gie, simple je, kita dalam proses nak ganti header, tapi enggak tahu membuatnya...hancus...

♥cikmOt♥ said...

nice la...mak jugak yang tak kretip nak tukar2 ni...

InaAchik said...

cantiklah gie headernya!

NeenaAnuar said...

sweet and really nice! ;)

atty's said...

Cantik sangat header blog gie yg baru
kty masa memula berblog dulu pun lekas jemu..sikit2 buat header baru.ubah template,.lor ni malas..kdg nk hapdet pun malas..

lieyalatif said...

cantik beb...ye laa...nureen comey, mamanye pun gojes so gabungan yg hebat....jadi laa header yg super meletopsss heheeheh....

mummy_ayu said...

best nya kalu tau buat sendiri..Ayu memang tak pandai tu yg main order jer...

wantie said...

cerah je mata ku tengok. nice beb

MyKhalish said...

header yg kemas n cantik...

♥MAMASYAZA♥ said...

sama cam akak mudah jemu tapi tak pandai nak doke blog..hehehehe

Gieyana said...

Tenkiu Anje...kita pon bljr sendiri ja nie..google gak utk explore photoshop tue..:-)

Gieyana said...

Teknkiu2 darlink @cik mot...x per...slow2 k.:-)

Dee said...

cantik..tp dee skrg malas betul nak belek blog lama2..hehehe..

Nad @ MamaZN said...

saya tak pndi la nak godek2 jadi kan blog ni lawa
lagi jahanam plak nnt
huhu!
bestnye pandai wat header..
buat GA kak..
takpun akak buatkan je la utk saya, hehehe ;)

MizzTina said...

comel!!!

ct rahani said...

cantik header baru.. :)

~Siti Hajar~ said...

bestnyer ko teror bt sndiri, blh sllu tukar, aku main order je, tu yg xtukar2...hehe

el said...

ha tu lah cerah mata ku hehehehe
nice..tp en. huby xde plak

Gieyana said...

Hahaha..mood rajin dtg...x per ah beb psl glamerkan diri dia kt entry dh laa..ekekeke

Gieyana said...

Siti Hajar..aku mmg cepat jemu ah..ekekeke..sek bek x beli..:-)

Gieyana said...

InaAchik..kamu punya headr pon cantik tau..simple n nice..:-)

Gieyana said...

Tenkiu Neena gorjes..:-)

Gieyana said...

Tenkiu Kak Ty..sama mcm sy ah..cepat jemu..tue yg suka tukar tue..:-)

Gieyana said...

Tenkiu Lieya..alaa..me biasa jer haa..:-)

Gieyana said...

Tu ar kan..me belajar sendiri jer nie Ayu..:-)

Gieyana said...

tnkiu T..:-)

Gieyana said...

Tenkiu Ila..u punya pon cantik gak..:-)

Gieyana said...

Tue ar kak sis Syaza..sy mg cepat jemu..hihihi..:-)

Gieyana said...

Tenkiu Dee...sm gak..tp buat header nie cepat jer..cuma malas sket...:-)

Gieyana said...

Nad...segalanya di hujung jari..Kak G pon learnfrom zero tau..kena ada minat jer..insyaallah menjadi..gd idea gak tue kan buat GA..:-)

Boleh2..tp Nad punya Kak G chrg mahal..hihihi..:-)

Gieyana said...

Tenkiu MT.:-)

Gieyana said...

CT..tenkiu..:-)