"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 19, 2012

Sejukkk....SERONOK!

Best bila memerhatikan MEREKA!

Asyik betul saya memerhati tanpa menyedari saya diPERHATI!

Gigih anak dara nie!

Dan!

Berguling2 MESRA membiarkan air meneroka JIWA!

#story...COMING SOON!

18 comments:

sall said...

Syoknya. Sampai nureen berguling-guling mesra. Tak sejuk ke tu?

el said...

pi mandi ayaq terjun eh

mamalieyna said...

waaaah kt mana ni?..kedah kah? hehe.. kedah byk lokasi air sungai camni..like..like ..like..

Edy Zaidi said...

tiba2 terasa nak g mandi sungai gak..dah la panas bebenor skrg ni kan...

MizzTina said...

amboi, seronoknya anak dara..

shark said...

berendam dlm air adalah sangat nyaman..nak2 plak ayaq terjun..huishhh layannnnn..;p
kihkihkih

♥MAMASYAZA♥ said...

amboi sronoknya heroin tu mandi

CT said...

cumil....:)

~Siti Hajar~ said...

Ko gi mana ni Gie? bestnyer mandi air terjun, tgk nureen bt kuak lentang tu, terbaik!!!

Aku g Teluk Bayu lg hr ahad lps, anak aku Danial kn sengat dengan jelly fish, masuk hospital ko, tp smlm dh keluar, tobat aku xp pantai dah, pasni aku cari swimming pool jelah, sambung kontrak dgn PISA blk...come join us!

Gieyana said...

Siti Hajar

Haizz! Kat Kedah nie..syiok airnya! Sejuk gediss smpai tulang sum sum haa..:P

Ouchh! Sian Danial smpai kena jellyfish..alhamdulillah dh dischrge..alaa..kt umah daku dh ada kolam..tp we all mls lah nk berkubang kt kolam tue..ekekeke..:P

wantie said...

puncak janing ke ni ? memang sejuk. lama tak pi

Dee said...

syoknya..musim2 panas ni syok berendam..

Bitt (doubleIS) said...

hahahha cool! syok berendam time2 skang ni..

salam kenal. saya follow ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

syoknya bersantai..eh eh tudung gee sama pulak macam tudung ayu..hehe

p/s: Nak jual DSLR 450d tu sebab dah lamaaa sangat tak pakai...asyik pakai yang DSLR baru tu jer...still CANON..tapi upgrade sikit jer...:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghh... bestnye mandi airterjun satu family :)

♥ Wina ♥ said...

best mandi sungai!!

Kyra said...

sejuk tu

mama tisya said...

kemain nureen mcm nk tdo kt sungai tu