"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, July 12, 2012

Aziz Tomyam &Western Food | Dinner di sini..

Terima kasih buat uols yg sudi datang sini..this week mmg tersangat2 busy! (Mcm sedang sibuk bodek boss kekdahnya! :P)
Saya mmg balik lewat but hari ni tepat 5.29pm saya nak tunggu depan pintu psl nak scan + tumb print tepat2 jam 5.30pm! aci kan?? ekekeke...
So nanti boleh pergi Char kuey Teaw Sg Dua utk makan lagi! sila jeles k! kah kah..:P

Ouch..smlm lepas hubby fetched kat opis, Gieyana + team pergi menjamu selera kat sini..just a simple menu yg we all order..:)

She bedal fresh apple saya! haizz!

Tetiba rasa mcm gediks jer posing camni! kah kah..:P

Mcm gemokk jer kamu! ekekeke..sibuk update statu kah? :P

Hubby order porridge..tp Nureen yg bedal!ekekeke
The drinks..

Ini Nureen punya! saya mmg demanding..not oily + spicy for da kid ok! :P..tapi pedas juga ni! hzz!

Dan ini makan dgn porridge td...

Eh eh..saya punya???

Cuma mee ladna jer...sedap juga...(Gambar termiss utk upload kat sini..:P)

Oh ya..kedai nie terletak dkt Tokong Ular, Bayan Lepas....ada byk lagi deretan kedai makan kt sini...boleh cuba mcm2 menu lagi k..:)

14 comments:

lieyalatif said...

alah jeles G nak pi pekene ckt...nak ikottttt!!!!

betul tu G susah nak dpt kedai yg betul2 ikut mcm kite request...lieya pun selalu kene mcm tu.....

Nad @ MamaZN said...

mana mi ladna kak G ? :)

wantie said...

blue bayou ke?

lama gak aku tak bertandang ke sana.
porridge yg di makan ngan teloq masin & cili tu aku suke...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

gambar ke2 = macam kakak dan adiknya ;)

~Siti Hajar~ said...

Sedap je tgk koey tiaw grg nureen tu...aku posa wei hr ni...huhu

mamalieyna said...

walaweeii...sedapnyeeeeee..terliur..lama tak buat n3 makan2..hehe~

::NureeN:: said...

k.teaw grg cuma try mkn kat sany c.k.teaw tue, mmg sedap..

ieda said...

biasa kalau makan di luar jarang x pedas .. bila btahu pun still pedas .. huhuhu geram kadang2 tuu .. mereka dah terbiasa buat kan ;)

ellynadyra said...

porridge nampak sedap!

Liza Razak said...

dah lama tak makan porridge..sedapnya !!

el said...

lama x mkn poridge tu huhuh sedap bangat sih

mama rifQy said...

nampak best je makanan nureen tuhh!!! nak sikit bolehh??

Bitt (double IS) said...

wahh sedap la u banyak side dish bubur tu :)

♥ Wina ♥ said...

bestnye Gie duduk Penang..hr tu dah plan nk gi cuti² Penang tapi postponed sbb arwah ibu...

insyallah nanti nak plan balik