"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 6, 2012

Dine IN..

Cantik tempat nie...skrg nie mmg tumbuh macam cendawan kalau kat Penang nie! setiap Mall ada dan byk outlet2 kecik kat tpt2 strategik amnya...

Antara interior kat outlet nie yg plg unik...selalunya biasa2 jer...:)

Tgk menu dah tahu kat mana kan! tpt syiok lepak2...ni feveret anak dara tue! dia yg request nak dtg sini! ouchh..demanding kamoo! :P

Pastu, dia dah pandai kasi arahan utk Ummi dan daddy posing..but daddy refuse! tgh download game Airport tue ar! keh keh..:P

Alaa...pandai lak berposing manja yer! ekekeke...:P

Suka betul interior kat sini...

Eh..Ummi pon tak lepas peluang gak nk posing..:P

Kalaulah daku leh angkat Globe nie! HAHA..Nureen berangan! :P

Lokasi : Old Town White coffee, Dublin! OpsSs...Bukanlah..kat2 ngan office hubby after balik melawat my friend recently..kat Georgetown jer! 


15 comments:

Nad @ MamaZN said...

oooooooooo, ni la gi dublin tu! =p
cantek!!

Gieyana said...

Nad

HAHA..Kak G nak Check In kat Oldtown nie tp cr tak jumpa..tu yg check in kat Dublin tue! Ekekeke..:P

mama tisya said...

nasibaik tk gegar gmbr nureen snap gmbr ko berdua tu...mmg kalo msk restoran yg deco cun2 sure best posing

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantik tempat nya, cosy je..

D' Hasnie Aini said...

akak...nureen simple sgt kan...selipar jek dia pakai...tapi nice

wantie said...

aku suka tengok gambo hg dengan gedabak tu. tapi instra mcm tak cute lak muka hang. hehehehe

Gieyana said...

wantie

Jebon hang..kah kah...gurau ja noh..:P

guna blekberi2 ja nie..bkn insta...hat nureen amik tue hubby punya enset..mls nak angkut gabak tue..psl g spital kan..:P

Dee said...

hahaha...dah agak..dublin tu kat malaysia je kan..kehkehkeh..

tp cantik interior kat otwc tu ye..

Bionic women said...

cantik ler interior tempat tu..
u look so slim...jeles 1..huhuhu.

mrsfiza said...

comel ummi dgn shawl gitu..sesuaiiii

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

seronok bila anak ppuan dah besar gini

MizzTina said...

suke tgk family akak..

ellynadyra said...

kamu memang sweet pakai shawl

ALoNa CintamaniszLite said...

ummi comel...anak dh tentulah comel jugeeee....hehe

el said...

kat mn tu gie