"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 9, 2012

Dua GENERASI..

opps! ayah tercekciii!tapi bukan aurat kan..:p

sweet kan! sapa nak teka apa yg berlaku?

20 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sweet...dan terase rindu... tgk pic ni....ehehehe

mrsfiza said...

so sweetttt.. gelak sampai lentok si nureen ni..

Gieyana said...

Mya

hihi..thks..cepatbalik kg..:-)

Gieyana said...

mrsFiza

Dia mmg close sgt ngan ayah sy..:-)
Thks yaa..:-)

mama tisya said...

nureen ajar atok tgk blog kt tab ke...so sweet lentok pale

wantie said...

aku tau. nureen ajar atok dia cara cakap mcm Ella. hahaha..

tak leh blah aku tengok ella meliuk lentuk kepala dia bila wartawan tebiu dalam melodi kelmarin.

MizzTina said...

sgt suwit!!!

shark said...

kihkih main game ler tew ;p

♥MAMASYAZA♥ said...

cucu ajar tok wan main game kot...hehehehe.

Dee said...

mesti dia gelakkan atok dia tak reti pakai tab..hehehe..

Nad @ MamaZN said...

mesti atok tunjuk kebolehan main game epot ct gak ni, hihihihi

lieyalatif said...

alahai...gambar2 g mmg selalu menarik perhatian lieya tau....kali ni pun same...so suweettt sgt....manje tol nureen ngan atuknye....

ct rahani said...

sweet.. ni mesti nureen tgh ajar atoknya main games.. hehe..

ellynadyra said...

moment ni sangat sweet

mamalieyna said...

sweet moment! terus terkenang arwah ayah..bahagianya kalau sempat merasa anak sendiri boleh bermanja n bergurau senda macam ni dgn ayah sendiri.. tak sempat.. :(

kiut.. nureen ajar atok main game ker..?..ihiks..

~Siti Hajar~ said...

sweeet sgt...

Nureen ajar atok main games kot...hehe

Tgk pic ni aku plk yg tersenyum lbh...haha

ALoNa CintamaniszLite said...

Pandai nureen main ngan tok wan dia..hehe..

mama_umar_maryam said...

alaa...sweeet sgt2 !!

el said...

tekan LIKE
so suwit

Sidratul Muntaha said...

hohoh...
mmg syok klu nengok atok dgn cucu main..
huhuhuh...