"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 18, 2012

Gieyana's Random Photo..:-)

Assalamualaikum...

The moments yg di rakamkan baru2 nie....

saya bersama 'adik' saya yg dah try baju raya dier. Kain nie Nad yg kasi, then masa balik kg ritu my sis dh siapkan baju Nureen. So, apalagi..menerai ler..:P

My hero yg posing poyo kat rumah tumpangan..opss! Kat rumah masa tua nanti..wuwuwu 

Pemberian Ayah dari Tanah Suci...size 'S' tp besar psl size org2 arab kan..so kena adjust sikit..Nureen cakap baju tido! haizzz!

Tauge! sedap bila cmpur dlm mee goreng or kuey teaw..bagi rs rangup2 gitu. Tapi ada org tak suka makan kalau tak well cooked. Siapa? Oh..suami saya! hihihi

ohh..ini mmg heaven kalau buat air asam...sedapppp bila cecah dgn sup ayam or daging! 

dan last but not least...

Saya tanpa sepalit make up...jgn tertipu yer! ini adalah effect dr lampu rumah utk hari tua semata2..kik kik..

# eh uols..meh joint free giveaway dari Trend Micro Malaysia. Giant Voucher.


12 comments:

Sidratul Muntaha said...

size org arab mmg beso..
tpi ayu suke la plak jubah2 dia sbb sedap2 pakai.

AzuraFazil DIN said...

jubah dr Mekah mmg beso weh ... makcik aku bg kaftan paling kecik pun , aku time ngndg ni pakai cm pakai selimut.. adeh

wantie said...

ha.. buah asam limau tu. kalau tak de kat umah aku cepat cepat pergi wat stock.

maklumlah kaki sambal belacan.

Neeza.Areef said...

santek bj raya nureen..ceria je..
kita pun x suke togeh mentah or separa masak..lembek2 x pe jgn la kna yg rangup2 rasa nya alahaii x leh nk gigit lah

shark said...

hootttt hooottt mama ;p
merah siap mana tahan tgk ;p;p

Dee said...

sweet baju raya nureen..u pun sweet sis ngan tudung merah tu..

Myra Jay said...

Cantik semua gambar yang kak G ambik, memang nampak mantoppp ;)


Nak belajooo... ;)

MrS. F!zA said...

Awal rasmi Baju raya mickey tu..hikhik

ed shahir said...

hye kak gie.. hehehehe... amboi, neletop2 gambar sekarang..

Nad @ MamaZN said...

comeynye nureeen pakai baju mickey mouse :)

atty's said...

gmbr last tu..owesom..

kty paling suka sayur taugeh

Bionic women said...

tomeinya baju raya dia...