"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, July 19, 2012

Malam..

'Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.'

Outing recently at night....amik aura + panorama malam di tengah2 kesibukan kota. Syiok juga bila spend ms sesama cmni....

tetiba anak dara saya mmg sporting berposing...bapanya dah tentu ler! ekekeke..:P

Nota kaki : spend masa bersama2 tak kira ler malam ker, siang ker, tgh malam ker, awal pagi ker, sesudah subuh ker...mmg syiokkkkkk!

Nak captured gambar mlm guna DSLR mmg sgt2 rumit kerana cahaya yg limited. gambar akan jd byk noise...kecuali guna lampu kunang2..saya mls nak bw lampu kunang2 tue...

15 comments:

Nad @ MamaZN said...

kalu la ada dslr...
hihi verangan! =p

Gieyana said...

Nad

x per Nad berangan..Kak G suka gak berangan...insyaallah jd kenytaan nnt..:-)

Dee said...

gambar malam pun cantik je dee tgk..

ak yuyunz said...

rindunya nak spend masa dengan family camni.. banyak betul benda yg nak di-bz-kan lately.. hmmm..

mama tisya said...

gmbr ko dukung nureen gtu..tisya skarang soh aku buat gtu...penat cz blk kj nk naik bilik kt atas die soh wt camtu..nmpk je kurus tp berat:-p

nur said...

Dear,
Sportingnye anak dara!!
Spend quality time is more important.. Kan

wantie said...

hoho.. malam malam ku hanya mengadap buku Amirul, iron uniform dia, uniform hubby...

huhuhu.. tak sempat nak bergedik. hmm.. rasanya dah lama kami tak keluar malam in weekday.

weekend pun ada le sekali dua gitu.
cam na leh jadi cenggini ha!

Gieyana said...

Dee

Bantuan lampu jalan..ekekek..

Gieyana said...

Ak yuyunz

Sian kt ko..insyaallah one day nnt bila ko free k..:)

Gieyana said...

Mama tisya

Dia nak perhatian ko la beb psl day time ko kan kt opis...tp mmg fenattt sgt kan..:)

Gieyana said...

Nur

Betui2 kan..oh..dia ikut mood gak kdg2nya..:)

Gieyana said...

Wantie

Sama ah..weekend or time keluar makan jer..✗ lepak lama2 kalau weekday..

LELAKI INI said...

gambar sgt2 cnteq!

el said...

laki sllu gak ajak kuar lepak mlm2
aaarrg xde mood aku ngan 3 org budak tu jenuh hahaha

mama_umar_maryam said...

menumpang dlsr sepupu je,hik3 ;)..
jemput join GA kt blog kite ye yana