"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 6, 2012

Model Tepi Jalan Jer....

Tapi Sayang....Dia pakai selipar jepung jer! Ekekeke..:P



10 comments:

mama tisya said...

model slipar jepung pn cun

D' Hasnie Aini said...

1000like..nice

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehe..selipar jepun pun cantik :)
seni jugak bagi orang yang tau menilai !

atty's said...

cute nureen..unty like 1jutakali

LYAfrina said...

tp..dia tetap cun melecun ;-)

wantie said...

what the hal wei.. that day aku tengok peserta teen model kat Megamall tu pun pakai sliper jerk..

shark said...

jepung pung jepung la ;p

Nad @ MamaZN said...

selipar jepun pun femes la ni, hihi
ok la tu, janji selesa :)

Bionic women said...

anggap ler selipar jepung itu fesyen terkini..hehehe..yg penting model dia tu

mrsfiza said...

baju lawa dah semua..tp selipar jelah..tp trend skrg org pakai baju mahal tp bwh selipar je..hihi