"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 6, 2012

New Found Hobi | Game Airport City..

Hobi anak beranak for timebeing padahal game nie dah lama dah! =.=


Daddy gosok baju = sambil layan!
Nureen bangun pagi = terus cari tab + layan..
Ummi buat kerja umah = sambil layan!

^_~ kah kah...dulu layan Farmville kejap jer! Korang??



4 comments:

mama tisya said...

lama tk main game..ingt dlu zaman layan farmville best kn..tp dh lama tgal..hehehe

wantie said...

kalau kat umah jgn harap la nak layan game. game kat henset ja aku main. Kalau kat lappy amirul la punya kerja.

Hubby aku tu ulat buku. lebih selkesa membaca dari layari tenet.
that why la segala email dia aku yang handle. Fb plak amirul konker.

Nad @ MamaZN said...

saya tkpenah main2 game2 ni
farmville tu penah dgr nama jek
tkpenah pun nak main, hihi

ct rahani said...

x penah main games nih lg.. nak donlod jugak la.. kdg2 layan gak games nk2 masa baring2 nk tidur tuh.. hehe..