"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 18, 2012

Nureen bertemu jejaka pilihan hati...

Eh uols..jangan salah sangka yer..
Maksudnya...princess saya nie mmg rapat giler dgn sepupu dier nie. Anak bongsu kakak sulung saya..Ku Mohd Afiq. 2 tahun older than Nureen.. =,=

See..setiap gambar bersama sure nak peluk2..kelakar jer rasanya! budak2 kan...

Scene bersama yg Mesraa gitew! haizz!

Ada satu moments tue mmg saya dan suami gelak besar bila Nureen cakap...

'Abang Afiq, Kita kahwin nak?'

Nota kaki : sepupu pon boleh kawin kan..:P

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ha ha ha...mmg kelako kan budak2 ni, cakap dari hati yang ikhlas, kalo balqis dulu pernah cakap nak kahwin dgn haidar, anak mamalieyna tu...deme sate pengasuh b4 this tu yang rapat...

wantie said...

nanti bila dia besar & baca N3 ni mesti dia mali meow meow...

ye la kan.. masa tu si afiq dah besar & hensem

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..mesranye..sweet..^^

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alamak dah ader yg cop pulak nureen ni...haishhhhh

che mid said...

salam kenal dr Che Mid.. suka tengok blog ni.. ceria je..

atty's said...

nanti bila dah besar mesti malu2 kucing..tp mana tau jodoh..

::NureeN:: said...

sama la anak aku ellesya tue mmg kamcing ngan kezen dia, smpi nanges2 klau berpisah hahahha

el said...

muka pun cam kembo heheh sweet bangat sih

Nad @ MamaZN said...

amboi pandainye nureen!
hihihi, budak2.... :))

NeenaAnuar said...

hehehe.. cute jer! :)

MizzTina said...

alorr..alorr..suwitnya!!!

ak yuyunz said...

onyonyo.. tecik tecik dah bespren yer.. comel je tengok budak-budak ni..