"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 4, 2012

Nurul Ikan Bakar | Mini gathering kaum suami2, isteri2 dan anak2. .

[Entry mengandungi banyak gambar yg disenarai pendekkan. kualiti gambar so2 jer aka byk noise psl tak bw lampu kunang2 serta lense yg digunakan adalah portraiture lense jer! keh keh..:P]

Lamanya my team tak gather2 ngan kengkwn2 paling rapat camni. Last gather masa trip g KL/Bkt Tinggi ritu kot...hihi...

Mini gathering nie macam dah satu kemestian kalau Madi dan family turun ke Penang. Last jumpa masa raya last year kalau tak silap. [diari-raya-aidilfitri-2011-raya-sana]Dulu sgt2 kerap jumpa klau team saya ke Alor Setar psl Madi dan family tinggal kat Perlis. So meeting point adalah Alor Setar. But since diaorang pindah ke Ipoh, sukar sikit kalau nk jumpa. Unless diaorang datang Penang or we all jalan2 ke Selatan. =.=

Gathering kali ni lebih meriah psl ada ahli baru joint. Zuraiwan with Irfan .Dulu masa Irfan tk der, Zura nganga jer tgk we all sembang! Kah kah..:P

Wuwu..asyik diaorang nie makan! time ni dah lepas makan  dah kot! acara relax2 dan sembang!

We all yang kebulur! ekekek..licin bedal!

Faiz yang dah makin hensem..:)

One of my BFF...Ina with Fatihah.

Kusyuk Opah bagi makan kt Fatihah. Dulu diaorang stay kat Sabah psl pakcik kerja kat sana.

Pastu Opah jaga Irfan lak pasal mama Irfan nk menchekik! kesian Irfan psl lapar! habis mngkuk dikerjakannya! kah kah..:P

Irfan in da house..dok tak diam n susah nak captured pic dier...(Ada lampu kunang2 senang ah! :P)

Saya yg comel! kahhh kahhh..:P
Perghh..zura pulun minum ayaqq! :0

Iklan gigi..peace yoo!

The family members...moga2 friendship ni sampai bila2 yer! meriahhhhh...:)
(Gambar ni yg plg ok lepas di touch up!, yg lain2 tak menjadi psl lense yg tak sesuaiiii! :P)

Madi..Kenyang la tue! kik kik...:P

Nureen dan Farhana...seronok betul diaorng main. Best friend mcm parent dier gak!

Last but not least..Irfan syiokk kat Auntie G sampai tarik2 tudung! keh keh..:P

#Nurul ikan bakar leh book dulu siap2 yer..so senang sikit dan tak payah susah2 menunggu makanan. Ada Fanpage kat FB. No telefon, google kt Fb k! kah kah..:P

14 comments:

♥cikmOt♥ said...

bila tah hubby nak bawa p makan ikan bakar ni...sobs...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah best tu, makan sampai lebam..sambil lepak2..senang kalo makan dah book siap2 so datang leh terus makan je, pernah makan kat ikan bakar, tunggu menu sampai dekat 1 jam lebey, sampai air pun habis, betul2 menguji kesabaran..

AzuraFazil DIN said...

syok nye hang berjimba2 reramai ye.. lepas ni tmbh lg ahli baru ... aku x tau ler yg ni tarik apa kt ko nnt ..

*x sabo nk jmp Irfan ..

D' Hasnie Aini said...

bila along a.k.a madi kita turun penang tue..amboi diorg...heeee...tak jumpa anak buah baru lagi...

♥ Wina ♥ said...

bestnye makan ramai²!

wantie said...

ha.. baguslah zura sekarang dah tak payah nganga. hiksss..

sekarang gebang puas puas ttg anak anak

Gieyana said...

CikMot

Mai la balik Penang..kita bw g mkn kat sini..:)

Gieyana said...

Anje

Betui2..gathering cmni mmg best...lepas mkn leh sembang2 smpai lebam..betui tue, kalau kena tunggu berjam mmg kesian kat anak2 especially..:)

Gieyana said...

AzuraFazil

Betui2..best sgt bila dpt jumpa ramai2 cmni..meriah..:)

Haha..nnt cfm tarik tudung aku gak tue..:P

Gieyana said...

Hasni

Jumaat baru2 nie jer...nnt nak balik Perlis singgah la Ipoh..leh jumpa Fatihah. Kak G pon plan nak turun Ipoh gak psl mlm tue Nureen tak puas main ngan Farhana..:)

Gieyana said...

Wina

Betui2..best..:)

MrS. F!zA said...

meleleh air liur maktang tgk menu..haihh

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

DAH BOLEH DAH TU SIS NAK TAMBAH IRFAN PUN DAH SUKE TUUUU...APALAGI SI NUREEN NAK JADIK KAKAK...EHEHEHE

Nad @ MamaZN said...

dapnye..!
eh, takde gbmo makanan pun bleh kate sedap, hihi
apa2pun, moga persahabatan kekal selamanya hendakNya...