"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, July 3, 2012

Tutti Fruiti | Lepak santai sekali-sekala kat sini mmg BEST!


"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile"...
----------------------------------------

Kembali menulis di sini....
Apa yg ada kat Tutti Fruiti nie..Rata2 yang mengupdate mmg suka gila datang sini! Dessert yg best + less sugar, pasal frozen yogult kan!

Lepak2 santai kat sini mmg best. Ada free wifi juga.. Cuci mata with the photo dah ler...malas nak mengarang! :P

3 of us..have fun..

she...concentrated!

love this pics..mcm adik dan kakak yer?hihihi..:p

 when i look at the mirror, i saw the reflection of my smile...



wuwuwuwu....
my love...


i saw u from my eye + my lense..:p

as usual..she's start to cooks...

#treatment best sekeluarga..cost $20+ for 2 cup...

14 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah lagi makani TF..uhuk...
Suka pic macam adik & kakak tu..sweet..~

ak yuyunz said...

aku ntah bila nak pegi makan tf ni.. asyikkkk tak tersinggah-singgah..

atty's said...

bertutti frutti ye..lama dah tak kena..

mama tisya said...

bila ntah nk repeat tuti fruti..aku br skali mkn..tisya dh ajk byk kali tp tk pegi2:-p

Salmi Khairil said...

selalu lalu je kat depan kedai , ajak en.suami singgah dia tak nak..

Delimasari said...

cute pic ni...

wantie said...

hohoho... hubby aku pun ckp kat tutti fruitti ni sedap. dia kata frozen juice dia begitu terasa buah buah dia.

shark said...

ada student card dpt diskaun normal days..:)
ngeeee,..

Neeza.Areef said...

musim panas ok cuba musim sejuk..gigil dlm TF

♥MAMASYAZA♥ said...

kat tempat akak pun dah ada tutti fruitti ni, tapi akak tak berkesempatan pun nak bwk anak2 pegi

Manan Qayyim said...

tak pernah try TF ni... sedap ke?
lagi satu harge dia mahal taK?


My recent post : Tidak lagi Keseorangan - Bila Diri Di Sayangi

Nad @ MamaZN said...

hihi, same plak entry ek psal TF ;)
ok gak harga yg akak dpt tu, hehe..
pandai bajet2 =p

el said...

teringin nak pi sin
tp takut x sedap
sat lagi berebut 3 org tu jenuh
bkn 1 2 henget hahahahaha

MrS. F!zA said...

tk smpi lg TF ni..hahaha rsa mcm mahai je nk makan..