"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 25, 2012

Wordless Wednesday | Mengajar..

budak2 zaman sekarang...haizzz!

17 comments:

mama tisya said...

yg sorg lg tu adik pd hubbymu ke..rupa ada iras

MizzTina said...

majuuuu..hehe

Gieyana said...

mamatisya

A'aa..adik hb..mmg sama rupa hb ms bujang dedulu..:-)

Gieyana said...

MT

Ekeke..maju jaya..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

untonglah nureen kecik2 dh merasa pegang mende tu.
Anak2 akak takde ler merasa lagi pun sebab makpak dorang ni tak mampu nk beli sebijik mende tu...apatah laa lagi beli sorang sebijik utk dorang mende tu, hihi...

wantie said...

kusyuk benor Nureen main. sampai tersengih abah & uncle dia.

aku pun nak sengih gak lah . ngeeee

Nazirah Azeman said...

anak2 zaman IT hihihihihi

♥MAMASYAZA♥ said...

macam kembar le pulak depa 2 org tu

♥ Wina ♥ said...

malu aunty! kihkikihhh

Nad @ MamaZN said...

cikgu paling comeeeeellllll!! =)

aTy _faRed~ said...

budak zaman sekaang canggih..!! :)

mama_umar_maryam said...

ni sape ajar sape nih?hehehe

intanurulfateha said...

same lah mcm adik kite. maju !

::NureeN:: said...

ni sebijik mcm ellesya, sejak ada tabs mcm2 nk diajornya

ch@ said...

anak mengajar mak pak. itula yg berlaku kpd diri saya, sobsss.

ellynadyra said...

budak2 skang sgt advance okay....aku tak reti pun, anak2 aku dah lebih advance.....the power of technology!

wan nurul hezrina said...

Gadget oh gadget.huhu..merah pun sik iPad jer tahunye