"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, August 14, 2012

1st time Iftar kat Luar..:-)

Assalamualaikum...

Hari ini rasa penat sangat...mood dh menyeberangi laut cina selatan kot rasanya! ekekeke...:P

Oh, planning this Ramadhan tak nak berbuka kat luar. Tapi dek kerana terbayang2 serta teringin nak makan, paksa diri utk keluar although penat balik ari kerja meredah jam kebelakangan nie...

Eh..layan photo gedik dua branak dulu..Besok saya story Insyaallah..tu pon klau sempat transfer gmbar! Banyak benda kena settle nie before balik kampung... =.=

15 comments:

♥ Elin ♥ said...

cute lah korang...

♥ Wina ♥ said...

bestnye balik kampungggg ;-)

aTy _faRed~ said...

i sepanjang pose tahun ni..tak pernah berbuka kat luar...selain bukak kat umah family...teringin gak sebenarnyer...dah banyak kali plan ngan asben..tapi mesti tak jadi sebab last2 kesian kat anak tinggal kat baby sitter lame2..huhu

Ieda Zakaria said...

aku tahun ni baru 2 kali iftar kat luar..
ngeeeee..balik kg..balik kg..balik kg...

shark said...

senyuman kamoo berdua sama amat :)

ALoNa CintamaniszLite said...

Senyuman nureen semakin matang, heheh..

ALoNa CintamaniszLite said...

Senyuman nureen semakin matang, heheh..

LYAfrina said...

comel & cute sgt!!
bulan ramadhan ni, mmg letih.. rasa cam xckp masa .. bln pose ni blik awl drp biasa.. tp..tkejar la siapkan keje

LYAfrina said...

comel & cute sgt!!
bulan ramadhan ni, mmg letih.. rasa cam xckp masa .. bln pose ni blik awl drp biasa.. tp..tkejar la siapkan keje

wantie said...

aku pun baru sekali je berbukak kat luar. tak bapa best berbuka kat luar ni sebab rushing nak magrib bagainya.

kalau kat umah senang, pas magrib terus leh tadarus.

betul kata hang tu, nak balik kg ni banyak barang kena setel. akusemalam pun tido kul 2.00. ni pun dah kuyu kuyu mata ni

::NureeN:: said...

mm.. menarik jgk klau last ramadan berbuka kat luar kan hehehe...

eh pasal voucher tue, x tau plak x leh guna, nureen pernah guna b4 puasa ari tue ok ja pon mmmm

~Siti Hajar~ said...

Sweet la ko & nureen, cam adik & akak je..

Aku hr2 iftar kat luar...rumah mak aku daaa..hehe

Raya ni jemput la mai raya rmh aku, aku xblk kg, free2 terjah la na...

Lelaki Ini said...

cumel sgt2!
senyum melebar!

Nad @ MamaZN said...

saya pun tak siap packing barang2 lagi ni..esok atok zakwan dah mai nak bawak kami balik kg, huhu!
takdak mood mau raya, ksian kt papazakwan..huhu! =[

ieda said...

seronok ..
& happy family lahh ;))