"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, August 28, 2012

Banyaknya Raya Gift..:-)

Semestinya tentu Nureen pon suka...:)


# Dah kembali bertugas dgn mood yg berbunga2..ghamainya officemate yg rindu rupanya...
# kejap lg confirm saya twinckle2 little star psl pkul 2 pagi br reach Penang psl emergency balik ke AS semalam! haizzz
# story Raya nanti ler..saya buat sekaligus..ekekeke..:)

17 comments:

♥ Wina ♥ said...

comel² gift tu..sukelah Nureen!

x sabar nk jamu mata tgk gambar raya ;-)

mama tisya said...

bdk2 suka la cz ada kartun2..cpt skit up cite ry

♥cikmOt♥ said...

hurmm...saper yang kasi tu....nak jugak..hehehe

wantie said...

bukan setakat Nureen je yg suka. ah kak ni pown suka tau. cantik!!!

Zura@Iwan said...

banyaknya gift...

patut la blk AS..ada org meninggal ye? takziah....

Riana said...

bestnyer ada gift raya =)

ellynadyra said...

welcome back to work....kije weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ieda said...

wahh banyaknyeee .. seronok lahhh ;)

Nad @ MamaZN said...

nureen, ciknad nak 1! ;)

~Siti Hajar~ said...

wow wee..meh kasi cikit kat 3D, yg dlm tupperware tuh...ekekekek

Sakan ko raya, aku da start keja smlm...

shark said...

pos kat cni satu la..;p

LYAfrina said...

welkem back gieyana..lya pon bru start on9 mlm ni.. ntah bile nk update citer raya..nextweek ler kot..
cantik bekas tupperware tu

lieyalatif said...

wahhh mmg best...betul kate gie sah2 nureen yg suke ni heheheeh....

biase la tu gie, kasi settle keje dulu baru kite ngadap blog plak kan...almaklum laa cuti lame, keje bertimbun gak huhuhu

Myra Jay said...

Ada katun2, memang kiut :)


Kak G, free tak Jumaat ni nak jemput open house :)
http://normj1001.blogspot.com/2012/08/jemputan-ke-majlis-rumah-terbuka.html

AzuraFazil DIN said...

wahh meriah nye giftttt

::NureeN:: said...

nak jugakkkkk

MrS. F!zA said...

AS tu dh msm amerika syarikat..hahaha