"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, August 1, 2012

Ke Seberang laut...

Assalamualaikum...

Ouch..sunyi sepi blog kesayangan saya nie..ada yg rindu kah? Ayat perasaan tahap dewa! :P
Sorry yer psl saya perlukan tumpukan perhatian pada sesuatu yg lebih penting dlm hidup..ececece...
ulangtayang gambar comey saya sebagai pengubat rindu korang kan!!kah kahhh..:P

Banyak aktiviti2 best tahap gaban berlaku lately...
Shopping barang2 kelengkapan raya kat Jusco last weekend but tak beli pon psl malas nak bebut dgn org ramai...this weekend lah pergi Gurney..
Then shopping baju Nureen kat Sunway Mall smlm..still ada benda nak beli agnih! (Tamak ummi kan!:P)
Then, spend $$ untuk `Kekasih gelapku` | Ouch time nak raya nie ler dier pon nak g `saloon` gak..haizzz

ok..uols..selamat bekerja yer! Title entry tak kena pon dgn entry! HAHA..

#cuti rini..besok confirm meja daku penuh dgn document..Financial closing! Huks! :P

8 comments:

wantie said...

aku tak shoping lagi ni. Tak de apa yg nak di belikan pun sebab before puasa dah get ready.

Zura@Iwan said...

x windu pun...kahhh3x..

ooo..Yang cuti rupanya...mybe sbb exam kut? hikss...

patut tajuk n3 ke sbrg laut tu..haha

ellynadyra said...

oh boleh ku bayangkan meja ko tau...sis pun wat finance...cukup la sehari cuti, rasa nak senak kalau masuk office....anyway....you look nice in red!

ct rahani said...

sama la kak.. baju raya anak dh complete tp asal ke mall jer tangan gatai je nak membeli.. hehehe..

Nad @ MamaZN said...

rindunye kat kak G!

mama_umar_maryam said...

blm bli ape2 gak..tp anak2 dh dpt sikit2 dari makpaksedare die,hehehe

MizzTina said...

tertunggu² entry akak!!!

Nazirah Azeman said...

sy ke penang last week.penang mmg best.kene repeat lagi ke penang lepas puas nih.

harap2 blh la terserempak heheheheheh