"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, August 7, 2012

Lelong..lelong..sapa nak..sapa nak!

Assalamualaikum..

Kembali bertugas dgn mood dan semangat yg membara kekdahnya! Suka tahap gaban bila dapat balik kampung! Meriah wooo! Macam2 menu ada! Tambah lak Kak Long yang expert dlm bab masak-memasak nie!

Oh ketepikan bab masakan..stg takut ada yg tertelan air liur! Opsss...:P
Giler ko bedah..semalam singgah kat Gulatis, saya nak beli kain utk Nureen buat kain sarung susun tepi psl Kak Long dh siapkan baju utk dier....perghhhh, meriah ko! Macam2 adadgn pelbagai $..Boleh meroyan wooooo! Sila terjah Gulati`s yer kalau nak buat baju....:P

Kain petak2 comel tue utk buat kain sarung Nureen..me terbeli polkadot comeyy tue...murah jer..kain cotton printed RM20 utk  4 mtr..Nureen punya kain check Silk...so rega dier pin ber'check2..:P

19 comments:

aTy _faRed~ said...

lame tak masuk beli kain kat gulatis..selalu beli baju siap jer...tapi serik dah tahun ni susah nak carik baju..sebab nak carik baju sesuai tuk nyusukan anak dan glamer jugak...heheh..baju nursing yang ada..eerrr..tak cun...;p so tahun depan nak tempah siap2..:)

Delimasari said...

ramai org kt gulatis tu

mummy_ayu said...

wah..so sweet.....cantik la..glamour la Nureen pagi raya nanti...

Zue AnnaLeeya said...

thn nih pon beli yg polkadot jgk...

wantie said...

sib bik la kak long hang yang jadi taylor. time cam ni pun still dia nak menjahit lagi.

kalau taylor lain dah tutup buku tempahan tue.

Ieda Zakaria said...

hihih..Gulatis star prade?? adekah??..memey ramai manusia....
polkadot tuh..my 2 princess pun polkadot ha raya nih!!

lieyalatif said...

g pun dpt harga happy hour yeak....mmg berbaloi2 kan...dpt 4 mtr rm20.....cantik pilihan g...lieya bekenan!

mama_umar_maryam said...

gulati's baru bukak kt bdr baru bangi ni ha..mmg diorg target utk raye..tp kitorg blm singgah lg ;)

Nana said...

sweet gile
mmg rambang mata tgk bj budak thn ni

Nad @ MamaZN said...

cantek la petak2 tu..
saya tak penah gi gulatis kalu nak beli kain, hehe

AzuraFazil DIN said...

aku terjah KAMDAR je b4 pose aritu ... tgh sale, tp bley mintk xtra murah lg.. wakakakak ..

thn ni wat baju ngndung je la aku

Gieyana said...

wantie

ni bj additional nie..akak aku dh beli n buatkan bj utk nureen n suh aku cr kain utk buat kain sarung..dh alang2 kan..so aku paksa dier buat ag satu utk aku..ekekeke..:P

~Siti Hajar~ said...

Thn ni bj raya aku & anak2 from Gulatis & Jakel jgk, aku dah beli awal2 sblm posa ritu...hehe

Kesuma Angsana said...

cantiklah KA suka!

ALoNa CintamaniszLite said...

cantik kain nureen.
Yg polkadot tu...mcm apom polkadot, hehe..jgn marah ye gie, gurau jer..

Gieyana said...

Kak Lona

HAHA..betui lakan..mcm apam polkadot..nt tunggu saya pakai noh..ekekeke..:P

mamalieyna said...

tahun ni mood kureeng lah, kalau tak sure dh terjah ni, tahun ni mana ada depan mata jer..huu~

eheh..mmg comel n murah la polkadot tu..kaler soft..likelikelike~

Liza Razak said...

cantiklah kain tu..dah lama x pergi gulati's

♥ Wina ♥ said...

sangat² cantik kain check² tu!!