"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, August 31, 2012

LIVE | Holiday....

Alhamdulillah.....sampai ke destinasi dan now nak relax2 jap..sekejap lagi keluar jenjalan...:)
Lama tak bawa anak dara sorang tue jenjalan...suka sgt dier n setiap ms dalam perjalanan tue keep asking..'tak sampai bili lagi kah?'...
Adess..penat nk jawab woo.......


6 comments:

MrS. F!zA said...

Lama ke kt sini.? Hotel mana nginap ni? Kot leh jmpa..nk kl wiken ni

Gieyana said...

Mrs Fiza

Kak G kat Royale Bintang..inbox phone no kt fb..::-)

Pesta Jiwa said...

Brapa rate bermalam kat Royale BIntang tu..?

♥ Wina ♥ said...

aiseyyyy baru tau kat blog mamatisya Gie ade kat KL..kalo tak leh jemput datang beraya kat umah ai ;-)

Liza Razak said...

sis holiday kat mana tu? mesti best!

LYAfrina said...

kat mane ni?