"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, August 4, 2012

LIVE | Terbiar nya....

Alhamdulillah dah selamat smpai kat kampung...

seriusly umah saya kt sini mmg terbiar! Kah kah..
besok lah bertungkus lumus housekeeping...lagipon raya nanti we all akan berkampung kat sini afte beraya kat umah mak dan mertua..:


8 comments:

qasehraihan said...

waaaa..bleh thn panjang rumput tu..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/tempat-kegilaan-wanita-wanita.html

♥MAMASYAZA♥ said...

takpa, balik nanti mmg kena clear semua rumput tu. biar cun balik kawasan sekeliling

ALoNa CintamaniszLite said...

semua suka balik kampung, kan...

Giancarlo said...

felice inizio settimana a te...ciao.

MizzTina said...

kak, upah je kt bangla..hehehe

fiza said...

Kemas...jgn tak kemas ☺☺

aTy _faRed~ said...

rasenyer ni ok lagi..cer tengok umah saye..tapi tak mo tayang sebab malu rumput lagi panjang giler..!!

♥ Wina ♥ said...

sila kerah tenaga kasi cantek ;-)