"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, August 2, 2012

New 'family members'...

Cepatnya masa berlalu kan..sudah 13 Ramadhan...
Alhamdulillah syukur dikurniakan suami yg baik & penyayang..ececece..ayat bodek husband nie! :P
Pagi nie mmg penat sgt2 setelah dua hari cuti yg dipenuhi dgn aktiviti padat. So, rini dia yang sediakan sahur pagi ni. Fuushhh!! (Sambil sapu peluh di kening! :P)

Oh..entry suka2 jer sebagai warming up! so mari kenali family members saya di bulan Ramadhan nie... =.=

Ini dates with almond and coated with choc..'Yusoff Tayobb' sla baca ala2 iklan kat tv tu ya! ekekek..sedap nih! now dh naik harga but dpt special $ psl kawan suami beli borong kt factory dier..

Welcome back maxis! Saya terpaksa subscribe balik nie psl nak dptkan tax examption drpd PCB deducted nie!
Tapi kali ni ambil yg unlimited speed whereby $$ pon kena bayar lebih..haizz! sim card dier leh direct cucuk kat tab or masukkan kat modem kalau nk guna lappy.

Ouchh..Nureen punya! seketul $12.90..terpaksa beli semalam psl dah tk larat tunggu dier cuci mata kat Toy'R Us tu...kalau mkn kat Kenny Rogers pob kenyang nih! Budak2 kan....haizz!

Oh! yang nie pon member Gieyana + team nie...sedap kurma nie..susah nak cari paket camni kan! beli byk2 juga utk buat stock..

# Uols macam mana? sure byk gak kan new 'family members' bulan nie! ekekeke...

Nota kaki : family members = gadget. :P €

15 comments:

MizzTina said...

sy ada dua je..ehehe

SyaNa said...

bulan ni la paling byk bwk masuk new members
hahahaa siap ada yg kena sorok2 dulu
takuiiittt big bos marah

lieyalatif said...

ingat new members ape tadi g...suspen dah lieya heheeheheh...choco date tuu mmg sedap...penah mkn gak...harge pun kemain mahal kan heeheheh seb baik ari tu dpt free heheehehehe untung la g boleh dpt harga special....

shark said...

ingatkan samsung galaxy note ;p ;p ;p

che mid said...

Selamat berbuka dengan member baru.. esok lusa tunjuk lagi family members lain pulak..cukup 30 hari posa nanti tentu 'ramaaai' kan he he

wantie said...

hmmm.. chocodate tu kalau beli single satu seringgit kot kalau tak salah le.

tahun ni, aku tak beli pun date, ada orang bagi. syes ckp la YUTA punya dates memang sedap. Ada gak org bagi keluaran Barkath tapi memang tak leh tanding kesedapan YUTA.

Gieyana said...

Mt

hahaha..baguih2..meramaikan ahli keluarga..:-)

Gieyana said...

SyaNa

Ekeke..nak report syarul tau..lalalalala..:-)

Gieyana said...

lieyalatif

Hzha..buat suspend jer kan..ekekeke
Betui2..mmg sedap kan..kalau kt market slalunya jual $16-17 kot kalau x salah..:-)

Gieyana said...

shark

Sy x pakai galaxy note..pakai bb jer..:-)

Gieyana said...

che mid

Hahaha..tepat sekali..ahli baru yg boleh dimakan..ekekeke..:-)

ellynadyra said...

packaging dates tu susah nak cari la....tak pernah jumpa lagi nih....wah bulan ni paling banyak new members tau.....aduhaiiiii kempis wallet dibuatnya!

ALoNa CintamaniszLite said...

Lom lagi...baru belanja utk perkara2 biasa aje, hehe..

Nad @ MamaZN said...

takde kot kak..new family members, hehehe
biase2 jek =p

- dieyana - said...

dieyana pun ada juga family member bulan Ramadan...kalau dapat...jadi famili lepas ramadan pun bagus kan...alululu...comelnya nureen punya tu!!