"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, August 13, 2012

Pictures captured by Gieyana Junior..:-)

Assalamualaikum

Selamat bertugas semua! gila ko Jah...pagi nie mmg terbabas giler psl tertido..tgk jam sudah pukul 8pg. Nureen pon lewat g school! Nie gara2 penat marathon semalam lah! Nanti lah saya kongsi cerita..

Baru2 nie saya kasi Nureen ambil photo melalui DSLR tue..before nie hanya menggunakan handset jer! Ok juga hasilnya psl semua pic nie adalah mode manual yer!

Seisi Iftar kat luar...
Comment Ummi: Nice Nureen..leh dpertingkatkan lagi..focus point main belasah jer tue n nasib baik ngam2 muka hubby! kekekeke

Oh..gambar Ummi stim pon kamu snap yer! kah kah..:P

Oh..ini Iftar kat luar lagi..tapi hari yang berlainan...sengihhhh!
Ini masa shopping kat Parkson Gurney..berbaloi2 Ummi shopping smpai kempis poket.gambar sedikit blur...HAHA

Oh Ulangtayang lagi...lokasi yg sama but different position sket..gambar ok lah..:)

Last but not least....

Meh layan gambar candid Nureen amik! lalalala..

#Pasni senang sket ar nak bergambar  berdua ngan hubby psl leh ppoint Nureen jd photographer..kah kah..:P

Nota kaki : Saya suka gila pakai tudung nie! lalalalala  €€

19 comments:

juelee said...

pandai nureen amek gambo.. heheh tudung gie tu mmg lawa.... siyes lawa.. beli kat ne tu? selendang ke bawal?

MizzTina said...

ok..ok..boleh jd photog dh..

shark said...

bole tahan ..not bad lah..
bakat bole digilap lagi ;p

♥ Wina ♥ said...

pandai nureen amik gambar ;-)

lieyalatif said...

ni namenye kemane kuah kalo tak tumpah ke nasi....mak pak tera snap gambar, ngan anak2 pun ikut tera same heeheheheh

wantie said...

pas ni kena beli satu la tuk Nureen. bukan apa tuk di asah bakat.

mana tau kan, nanti dia besar leh la dia beli yang rega 2-3 pulk k punya kamera. hahaha

Nad @ MamaZN said...

lenguh nureen angkat dslr kot, hihi
ada harapan jadik photoG berjaya satu hari nnt...

Gieyana said...

Nad

Ringan jer Nad psl lense 50mm..dh mls nk angkut lense yg berat2..hihi..:-)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

cantik tudung tu.

Penyuluh Perikanan said...

silaturahmi ke malaysia
selamat berpuasa

aTy _faRed~ said...

waahh...gambar cun..ade potensi ni..:)

LYAfrina said...

hehe..kiranya tudung febret la ni.. kaler dia sng nk matching dgn byk kaler tu..

untung la nureen dh mula pndai snap gambar... lps ni blh byk la gambar berdua..bg lya ok je hasil tu.. sbb dslr tu berat kan..kira ok la dia leh capture ni.. bakat tpendam kot...

bila la turn asya lak nk ambik gambar lya n fain ni?

mamalieyna said...

pandai nureen..~

ye aa sesuai dah comel kamo pakai tudung camni..kalerfull..

ieda said...

pandai nureen layan photo ..
ok lah kan ..
aah dikk u looks young in this colour .. kalau akk pakai buruk kuut ekeke ;)

*∽ IZAN ∽* said...

mana lagi tumpahnya kuah kalau tak ke nasi he he he;)

mamaRIFQY said...

mmg ikut mak ayah la ni!! cantek lak tu gambar yang budak comel ni snap!!ok la tu..kite yang tua bangka ni xpandai nak gune manual..kikiki

Delimasari said...

boleh le tu jd photographer mama yer Nureen

mama tisya said...

apek blkng korang tu dk tgk reaksi nureen nk capture gmbr uolss...hehe

ellynadyra said...

oklah ada nureen leh amik pic, pas ni leh asah bakat dia lagi,sure cun!