"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, August 2, 2012

Tak patut buat camni tau kalau time shopping...

Assalamualaikum....

Lokasi : Salah satu Mall kt Penang.

Sepasang suami isteri berjalan2 smbil berpegangan tangan tanpa ditemani oleh anak dara mereka. Best juga psl tak payah nak berkejaran main kejar-kejar..lalalala..


Si Isteri : dapat la belek brg2 idaman hati.
Si Suami : dapat ler belek2 gadget2 IT dan seumpamanya dgn penuh perasaan.
Heaven!!!

Nak tahu ker??

Apa yg berlaku pada pasangan suami isteri nie??

Harus la kan!!


Meroyan kalau ada sale sana sini mcm nie...2 hari 3 ribu pon leh habis! haizzz!

Si suami dan si isteri sedang membelek2 baju kat bahagian lelaki kat Parkson.
Tak ramai orang pon psl buka waktu peak season...

Rasanya cuma pasangan nie jer! then suddenly, ada seorang mamat bukan muslim turut membelek kat rak yang sama.

Itu bermakna, si suami dan mamat tersebut berdiri bersebelah. dan si isteri sedikit kebelakang...

Apa yang terjadi??

Masyaallah, bau telur busuk yg begitu dasyattt! haizzz!

Si isteri terus pergi pada si suami..
'Abang..mamat tue kentut!' bisik si isteri..
Eh, abang tak bau pon! kata si suami..

Then suddenly, si suami bergerak dgn cepat utk beredar..

Kenapa bang?? ckp isteri..

Yaa rabbi! busuknyaaaaa....

Tak dapat nk shopping byk2 camni! spoilt jer haaa...:P

# agak2 leer kalau nk buang..pergi ler jauh sket! kah kah..gelak guling2 aihhh!


# picture kredit to Google.

20 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe....lawak lawak...tergelak mak...

wantie said...

naper la wei org suka buang gas kat hang ni. that day mamat kat umah aku tu. kali ni mamat kat shopping komplek pulak....

sabor je lah

Kyra said...

wakakakakaka sya pon pernah terjadi camtu..apek tua dekat tesco..sambil tolak troli sambil melepas..pergghhh cer bayang camna,,kami plak dok ikot belakang apex tua tu

Zie Fauzi said...

hihihi..... x cover langsung nak kentut pun....

lovelywa said...

giloss..buduh punye orang..

SyaNa said...

hoiii terbayang aku bau busuk telur
yuukss
hahahaa

ALoNa CintamaniszLite said...

pengsan!!!

ak yuyunz said...

hak alaa.. kentut ke..? mesti muka dia selamba.. hahaha..

Myra Jay said...

Hahaaa.... Boleh nak lepaskan hajat p dok dekat2 :)

Dia bajet orang tak bau kot..heheee

Ieda Zakaria said...

hahahha..jebon toi org tu..spoilt mood nk shopping jerkan..ahhaha..

~Siti Hajar~ said...

hahaha...gelak guling2 gak aku wei!

Klu aku la, aku ckp kuat2 "sapa kentot ni...????...busuknyer!!!!!!"

shark said...

kahkahkah ;p

LELAKI INI said...

hahaha
sabar je la!

Gieyana said...

Siti Hajar

wakakaka..daku time tue pon dh gelak guling2 dh..sek bek x batai posa..

Tp x baik la beb kalau tegurnmcm tue psl nnt menjatuhkan aib dier lak..:-)

Nad @ MamaZN said...

kahkahkah!
agak2 la mamat tu pun...
naseb taakde nureen, kalu ada mau mamat tu kene sound direct ngan nureen, kehkehkeh =)

qasehraihan said...

hahahaha...lucu..lucu..tgelak kita

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/ending-deejavu-yang-tetiba-diubah.html

♥ Elin ♥ said...

selekehhhh nya mamat....

elin dulu pernha terkena..


trus elin sound "maaaaakkk aiii bau tolo tembelang"

terus beredarr...takutt kang kene setepek pelempang ... ;p

aTy _faRed~ said...

hahaha..spoil mud bershopping betul ar...laki kalau kentut busuk memang tak tahan..!!!

MizzTina said...

lenkali, trus cpt² g bahagian perfume.. heheh

ellynadyra said...

hahhhahahha memang malang ko yang kena hidu bau gas tu kan kuikuikui memang potong stim tul!