"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, August 10, 2012

Ummie..Saya nak bergambar lah Ummi!

Seperti tahun-tahun berikutnya, hamper raya nie dh jd satu kemestian saya dapat. Alhamdulillah...
Tapi kan, isi kandungannya kdg-kdg tahan smpai raya berikutnya..ekekekekeke...(tak terasa nak makan)
Dan selalunya hamper nie post ke kampung jer...kasi kaum-keabat habiskan..lalalalalala...

Budak kecik nie semalam tetiba jer rasa gedik nk posing ngan hamper nie..sabar jer!

26 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehe, bergambar nk buat kenangan utk tahun ni... thun depan lain gupe dah hamper tu

♥ Wina ♥ said...

ehehehee oklah tu..dah besar nanti leh tulis blog pulak ;-)

wantie said...

wah bestnya dapat hamper. aku dok nunggu la ni ada hamper ka ada hampa pun tak tau la. kahhhhhhhhhhhh

shark said...

syok nyer wei..
bg ai sikit ;p

nak alamat??;p;p

aTy _faRed~ said...

selalu harapkan hamper dari kawan2 ayah jer...huhu..tak pernah lagi dapat hamper sendiri...cabutan bertuah pon tak pernah bertuah gak..huhu

LYAfrina said...

wahh...besar hamper tu... rezeki belaka. kan..


dah lama x dtg sin..sori ye.. bkn x igt.. tp sibuk sgt..smpai seminggu x b'update..

~Siti Hajar~ said...

Aku xde la dpt hamper personal tp company ada la tupun kami kn bahagi2kan...huhu...Tapi hamper contest byk la..hehe

Nureen senyum lebau syok dpt hamper la tu..

Lelaki Ini said...

waaaa..
nak hmper gaks!

mama tisya said...

bestnye hamper beso

Riana said...

besnyer dpt hamper =)

ak yuyunz said...

pehhh.. kenyang gie!

Nad @ MamaZN said...

kak, bak 1 kak hamper tu..
kikikiki =p
yg ada kat umah ni pun tak terabes, huhu! =p

Gieyana said...

Riri

ekekeke..selalunya dier x pernah bergambar ngan hamaper..n umi dier pon x snap gmbar hamper2 tue..ekekeke..:-)

X der modal nk buat enty actually..:P

Gieyana said...

wina

Ekekeke...mungkin la kan..:-)

Gieyana said...

wantie

Haha..slalu dpt besar nie jer beb..syukur!
X pa, cfm boss hg bg mcm2 nnt..:-)

Gieyana said...

shark

Ko nak ker beb? Meh alamat! Ekekeke..:P

Gieyana said...

aTy

Ouchh..siannya kamuu..tp hamper yg sy dpt nie x pernah hbis pon....bw balik kg kesemuanya..:-)

Gieyana said...

Lya

Oh Syukur..
x per...understand u..msg2 sibuk dgn tugasan kan..pentingkan tugasan dulu k..:-)

Gieyana said...

siti hajar

Ouch..dpt juga kamu..syoknya slalu mng comtest..kasi tips please..:-)

Hahah..Nureen mmg mcm tue..:-)

Gieyana said...

Lelaki Ini..

Kalau dkt leh sy kongsi hamper nie..
Mai umah..:-)

Gieyana said...

mma tisya

Haha..biasa jer nie beb..:-)

Gieyana said...

Riana

Alhamdulillah..:-)

Gieyana said...

ak yuyunz

Hahaha...x tau nk belasah yg mn satu nie..kik kik kik.:-)

Gieyana said...

Nad

Kalau dkt cfm kasi nie..:-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

POS KAT YANTY LAA SIS...EHEHEH

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

POS KAT YANTY LAA SIS...ehehehe