"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, August 8, 2012

WW | Favourite.

Semalam buat..di bantu oleh suami dan chef kecik..seronok sgt rasanya..



11 comments:

♥cikmOt♥ said...

wahh...kena repeat buat lagi ni...ritu makan tak puas...hehehe

♥ Wina ♥ said...

percata tak wina 1st time makan kuih nie this year hakhakhakkk

mmg sedap & terus jatuh cinta, selain tepung pelita of course!

mama_umar_maryam said...

wow! zt suke yg bykkk gule melakanye,hehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 akak pun suka, tp akak beli je...hehehehe

~Siti Hajar~ said...

Aku pun suka Gee buah melaka tu, tp sllu beli je, tp sllu beli gula dlm xcair, keras, xbest! wuhuhu

MizzTina said...

nk buat, tp mls..hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

eija pun ada buat kuih buah melaka ni sndiri..mmg srnok n puas hati dpt buat sendiri kuih feberet kita kan..

wantie said...

hamboi.. pebret lagi tu. aku ni sepanjang bulan posa langsung tak buat satu cucoq pun. hahaha. sib baik la aku, amirul & hubby jenis tak makan cucoq time berbuka.

AzuraFazil DIN said...

ku jd tukang gentel dan rebus aci ler.. nak wat xreti

fiza said...

My favourite too. Dah beli bahan², tapi tak buat lagi, Ingat ptg nih nak buat. Klo beli tak puas lah mkn sbb sikit sgt. Buat sendiri gak yg puas. Mkn plak panas²...perghhh...sedapnya.

lieyalatif said...

eii peberet lieya gak ni...ari tu buat sepinggan puas mkn....kalo beli dpt ciput jek....