"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, September 17, 2012

Dating sama2... =)


Nota kaki : Lama tak posing comel2 mcm nie! sila jgn muntah hijau..:P

nanti saya upload lagi yer..€

12 comments:

mama rifQy said...

haaa..kan chanteq gambar besauuu punye....kakgie nampak mulus je dlm gambar ni..cantek

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

syiokknya dpt dating...

♥MAMASYAZA♥ said...

amboiii berdua duannya gitu. heroin kecik tu mana ? anyway cantik tudung

LYAfrina said...

so sweett.... dating ke mane tu?

mamalieyna said...

suweeet..macam baru2 couple jer..hehe~

ha a baru perasan, mmg takde posing berdua camni..huu~

Gieyana said...

mama rifqi

haha..kalau sekeping slalunya Kak G letak besau2...
Tenkiu..Kak G biasa jer nie Yang..:-)

Gieyana said...

Hazliena

A'aa..best..:-)

Gieyana said...

mamasyaza

Adaaa..dia jd tukang snap pics..thks akak..:-)

Gieyana said...

LYA

Hehe..kat Penang nie jaa..:-)

Gieyana said...

Mamalieyna

Ekeke..hb nk makin bambam rsnya..ekekeke..:-)

Jrg snap pics cmni psl mls nk bw tripod..now Nureen boleh dharap utk snap..tp risau gak tkut dia pegang x kena pd tptnya...:-)

Zura@Iwan said...

cung!...

dua2 dh berisi nieh..haha..

fiza said...

Romantic & sweet ☺