"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 5, 2012

Dave Deli | Treatment dengan kengkawan..:-)


Assalamualaikum...

Saya memang suka pergi ke Kedai pakcik Dave nie..Suka Coleslaw dia..suka ayam dia...
So, lepas raya baru2 nie ajak kwn2 opis terjah sini sebab dah lama sgt tak datang sini. Last datang masa dating dgn EL, Nureen dan Wantie ritu. [ eh bila nak dating lagi??ekekeke] Dengan opismate nie memang jarang sangat dating psl dua orang lagi tue lain department dan kadang2 saya busy nak mengambil Nureen. Saya satu department dgn yg pakai spec tue..Cik Pah. Cik Pah dah nak kebaboom dah bln depan...Sure berdebar2 tue..anak yg kedua..Saya geli ler plak nk sentuh3 or laga3 perut dengan dier..not only dia laa, dengan mummy yg pregnant mmg saya x berani nk pegang2 tummy..ekeke..:P

Budak2 opis nie gila2 macam saya juga...sembang smpai tak larat nk gelak2 haa...semuanya sudah berpunyer yer..ekekeke..:)

Nota kaki # teringin nak makan kat Seoul Garden..



11 comments:

AzuraFazil DIN said...

dgn aku je ko x smpt nak dating uhhuhuhuhu

Syida said...

selamat hari raya!
kita pun suka pegi dave's deli. tp skg mcm susah je nak jumpa.

ch@ said...

teringat dia punya footlong. sedapkan gie. tiba2 rasa mengidam nak mkn. maaak tolong. hahaa.

Gieyana said...

Zura

aku da bbm ko kan..ko busy dgn scheduled...haizz!
Aku ptime turun KL pon x sempat nk g mn2 psl limited ms n mkn buah langsat haa..ekekeke..:-)

Gieyana said...

syida

Selamat hari raya juga..betui2..susah nk cr outletnyer skrg..kt Penang ada satu jer..:-)

Gieyana said...

ch@

Ouchh?.maafkan saya..:-)

Zura@Iwan said...

sy x penah mkn kt En Dave ni lg..hihi

LYAfrina said...

wah..seronoknyer.. kiranya sesi tenangkan fikiran bersama kawan2 la ni

mrsfiza said...

mcm dj dave plk..ekeke

MizzTina said...

akak xnk ajak sy??

ct kektus said...

seoul garden pon best jugak. :D