"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, September 11, 2012

Gambar raya saya yg kebaboom best!

Assalamualaikum...

Oh..sila jangan percaya pd title..Itu adalah gimik semata2 yer! takder gambar yg super kebaboom haa!
Semuanya last minit jer snap nie! Tetiba jer rasa nk menangis bila gmbar romantik tahap cipan saya dan suami yg diambil oleh Nureen dideletenya..Siap dia ckp gambar tue tk eloklah! Haizz! susah juga bila dia dh tahu serba sedikit pasal kamera..Ummi baru jer nk berangan nk tayang kt blog haa! :P

Ok..meh kengkwn tangkap leleh cuci mata tgk gambar yg tak berapa nk jadi nie ha...:P

Amboi2...super duper manja ko yer Nureen! 

Vavava....romanlentik giler ko r Nureen...sempoi haaa...

Perghh..ini mmg sport'ing betul ko Nureen..bersalam smbil buat peace! sila jngan tiru aksi ini yer! nehi..nehi Ummi cakap! No good....lalalalala

Haha...sempoinyer suami makan.....anak siap control cung lagi!!

Dan last but not least...

Gambar family yg comel lotee nie haa..kah kah..:P


Bila2 free saya up Diari Raya yer..semuanya dlm satu entry! complete gitu!

#giler meriah tgk gmbar raya kengkwn yg ada mcm2 entry haa.... =.=

nota kaki : Nureen dh delete ler plak gmbar ummi cium2 mesra! haizz..:P

24 comments:

Che Rosliza Che mat said...

Cantik gambar....

Zura@Iwan said...

ok la tu gmbr ry cunggg per...wpun reshoot...

# sila reshoot gmbr kiss2 tu..kekeke...

#patut la kata kt aku tdg grey tu hg dh amik...ini rupanya....huhu..hg pon pakai grey...hikss

♥cikmOt♥ said...

nureen jeles nengok ummi dia cium tu kut...hehe

wantie said...

hahaha,... ko cium hubby ko ke? kalau benar le ko cium hubby ko, sudah semestinya si nureen delete. mcm hang dok kata la munir tu suami dia jugak.

dia nak dia je yg cium si munir tu. tak mo kasi hang cium sama. jelez .

tak pa kan jelez jelez sayang gitu.

Gieyana said...

Che Rosliza

thks..:-)

Gieyana said...

zuraiwan

Oh..pics nie hr ry mlm..sikit jer amik..:-)

Gieyana said...

ck mot

Cium tangan jer ha..ekekeke..:-)

MizzTina said...

semuanya sweet!!!

Gieyana said...

wantie

HAHA..cium tngan jer haa..kalau cium kt tpt len x leh tempek kt sini..itu rahsia suami isteri..ekekeke..:-)

Nana said...

sweet sedondon ngan nureen
aku dah lama dah tak sedondon satu kain ngan mia hehee

D' Hasnie Aini said...

akak snap sekali lagi... :P hat gmbr nureen delete tue..kikikikiki...
pakai baju raya sekali lagi..apa2 pun semua pict menarik ^_^

Selamat Hari Raya

Lelaki Ini said...

meriah2!

mama_umar_maryam said...

family yg manissss,heheheh

Kesuma Angsana said...

sweet nyer, suka3

Rinna said...

Nureen jeles ler tgk ummi cayang2 mesra gitu.. :)

Gambar cantik2.. :)

ieda said...

aloor sweet aje pic nureen salam ayah dia tuu
memang manja
ibu dan anak sama2 pose manja :)

ieda said...

aloor sweet aje pic nureen salam ayah dia tuu
memang manja
ibu dan anak sama2 pose manja :)

aTy _faRed~ said...

Nureen pndai begamba...pandai posing..dir da biase ngn camera.. comel jer...

ch@ said...

comel je gambar2 ni. kita tekan butang like utk semua, sebab... kalau gie tak quote bawah gmbr tu pun, dah boleh senyum2 tgk gmbr shj.

*∽ IZAN ∽* said...

sweet sesangat gambar2 nih. Cantek combination kaler pink lembut dinding ngan kontra kaler baju raya korangg.. nice nice!!!

LYAfrina said...

xpela lakonan semula pon..at least still d bulan syawal & ade knangan nyer kan.. lps ni kna ambik smula la pic mesra2 dgn hubby.. hehe

ellynadyra said...

cantik dondon2 kan...romanlentik tul nureen nih kan...anyway nice raya pic la compared to mine!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hijau yg sweet...

mama tisya said...

aku tk penh lg sedondon bj anak ngan mak..sedondon color je..heheh..kemain nureen salam tp posing peace