"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, September 21, 2012

Gieyana & Co menerima tetamu..

Assalamualaikum...

Tak sempat nak mengupdate apatah lagi nak blogwalking...ni gara2 busy dgn Internal Auditor frm Aussie, n bbrp negara lain..tiap2 thn confirm Penang jadi tpt feveret diaorg utk check in! Haizz!
Tambah lak MIS cabut router utk free wifi tue dan my broadband pon slow giler, so lagi malas ler nk online..stkt kat bb tue rasa tak puas lak! So hari ini dah back to normal kot dan dpt saya blogwalking..insyaallah..=.=

Mula2 nak says..thks to my friends pasal sudi menerjah ke rumah saya yang tak seberapa nie. Buat yg tak tahu, saya dan dia mmg dah kenal since zaman muda remaja dulu lagi yer! dan sekarang pon kami tambah2 remaja kekdahny..:P

So, mari cuci mata yer..:P

vavava..posing2 ayu sleeping menunggu...ekekeke..
oh, kenal ker anak siapa nie? terpinga2 Irfan masa mula2 masuk ke rumah..tukar suasana sekeliling cfm kehairanan nih..hihihi..=)
Jeng..jeng...suka betul dia dgn dua kerusi kecik nie! Comel picture nie...
Ini ler tetamu yg datang...one of my best friend gak, Zura@Iwan...suami dier dan suami saya satu tpt kerja jer.. =.=

Kelakar tgk aksi Irfan..dia gayat ms dudukkan dia atas kerusi tue...

pastu masa nak turun dr kerusi tue gigih jer dier pegang Nureen..ekekeke
Irfan suka main menan gegurl..kahhh!..:P


sedang ukur keluasan rumah Auntie ker? ekekeke..
time nie Nureen tgh ajar dier main game..ekekeke

tetiba jer saya rs mcm bam2 jer..jangan tertipu yer psl super impose semata2..ekekeke..:P



Nota Kaki : Nanti datang lagi yer psl Nureen suka jer main ngan Irfan...hihihi..


Ada sapa2 yg nak datang juga ker? ekekeke..

20 comments:

PinKy MoMMa said...

adaaaaa..tapi jauh pulak dipenang..kalau dekat insyaAllah akan ziarah kamu kamu yang sweet di sana :)

mamalieyna said...

seronok terima tetamu dtg rumah kan..^_^

pandai nureen berkawan dgn adik...

- dieyana - said...

jauh, kalau ke sana, boleh pegi..hehhe

Zura@Iwan said...

dah update...:-)

terima kasih gak kerna menerima kunjungan km sklrga...hehe...terima kasih kerna msk mee grg..kenyang dh aku mlm tu...alhamdulillah...hehe..

ala..umah hgpa lawa dah..kalau tgk umah aku..segan rasanya..hehe..dh byk kali ckp nk mai..at last smpi gk..btahun tk g umah hgpa..hehe...

Irfan buat aksi cute...kakak nureen segan2 dia...hehehe...nnti km mai lagi..bw irfan main ngan nureen...

# weh...minta izin copy paste gmbr..nk buat n3 gak..hehe

wantie said...

jelez aku weih.. tak berkesempatan nak mai umah hang.

tengok aksi dak irfan tu memang kelakor lak rasa time dia duduk kat kerusi tu.

ellynadyra said...

wah bleh singgah ni kalau sesat kat penang, sis suka lepak HRC .....dah 2 tahun berturut2 pi lepak sana, next year mau lepak lagi sana lagi!

Gieyana said...

Pinky Momma

Okies darlink..menunggu kedtgn kamu satu hr nnt ke rumah atas angin sy nie..:-)

Gieyana said...

mamalieyna

Tu ar...mmg suka sgt but kena bgtau awl2 kalau nk dtg psl slalu sgt mkn kt luar..:-)

Nureen mmg suka ngan budak kecik..:-)

Gieyana said...

dieyana

Sila..sila..:-)

Gieyana said...

Zuraiwan

Hahaha..gigih trf gmbar smlm..sek bek balik awal..ekekeke...

Alaa, small matter jer..selalunya msk simple2 cmtu jer...umah i biasa jer beb..ko pon apa kurangnya..

Ok, no hal..nk mai bgtau k..:-)

Gieyana said...

wantie

Alaa..mai la kalau nk mai..:-)

A'aa..nureenmmg suka kalau layan bb nie..:-)

Che Rosliza Che mat said...

Seronokkan...bila ada orang datang bertamu...

Gieyana said...

ellynadra

oh..boleh jee..HRC tue kt mn?:-)

Gieyana said...

Che Rosliza

Betui2..sembzng2 mcm2 hal..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

nureen dh byk dpt rupa gie dh..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bilala ila nak g penang lagi

mama_umar_maryam said...

:),klu turun penang blhla roger2 yana ,hik2..tp kite pemalusss

Gieyana said...

Kak Lona

Tu laa..byk gak org ckp cmtu..:)

Gieyana said...

Ila

Dtg ar..insyaallah bila2 leh dtg..:)

Gieyana said...

Zety

Tgk uols ok jer taw..x yah ler maluss..sy ok jer..:)