"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 12, 2012

Jumpa Amy a.k.a MamaTisya buat kali kedua..:-)

Assalamualaikum..

[Entry mengandungi 5 keping gambar]

Wohoooo! tak dirancang pada mulanya...saya taknak menganggu mana2 blogger yg sibuk dgn open house sana sini masa short holiday ke KL tempohari actually. Link: [kembara-merdeka-to-kl-da-intro]

Nak dijadikan citer, my FB mmg ON 24/7 dan kdg2 jer masuk tgk FB walaupon FB tue 24hours ON...saya perasan tgk Amy check in kt Mall kt mana ntah kt FB dia. Then saya bbm dier tnya tpt makan best kat KL nie! Pandai lak dia serkap jarang ckp saya kat sini..ekkekeke.. (sorry yer, saya takder contact no blogger2 lain kecuali 2,3 org jer psl bb saya reformat lain..so, semua no phone hye2 bye2..)

Kena lak dia free, so dia ckp leh datang fetch g dating kat mana2...cadang nak g Fullhouse mulanya but saya dh lapar tahap cipan, so Gieyana + Co proceed dulu g makan kt area Bkt Bintang nie haa..so, confirmed dating ngan dia malam after saya settle down menabung kat Mall..ekekeke...

Macam Amy cakap kt blog dier, cadang nak bawa saya g makan burger glamer tue but ghamai orang sangat..so we all proceed ke NZ Curry House..environment ala2 Penang gitu...Amy ada bgtau Nana gak, but Nana tak dpt datang psl sibuk sket...(takper, saya mmg understanding... =,=)

Amy bawa Tisya dan saya bawa Nureen..Gambar Nureen tak snap pong psl mls nak tkar lense...Suami saya padlock kt bilik hotel..kah kah...

Ini Amy..baik orangnya..kenal dia masa mula2 berblog dulu..tetiba teringat lak member2 seperjuangan yg ghajin berblogging dedulu..meriahhhhh.. =.=

Mcm kat Penang jer rasanya...Tandori for Tisya..saya dh kenyang actually psl dh had dinner bfore...tapiii..

Saya order megi goreng nie..sedappp! second time order for Tisya dh tak sedap dh..pedass..sian Tisya...Nureen unya saya order capati..

Oh..ini jer gambar yg di snap oleh Nureen utk kenangan..blur pon blur laa..:P..ada sekeping lagi gmbar sharp...tapi terdelete ler plak! haizz!

# neway, jumpa Amy mg best..sampai tertido Nureen haa..fenattt mak dukung! ekekeke..:)
Dan...
Best juga ronda2 memalam kt bndaraya KL...lihat lampu warna-warni..ekekeke..
# ada sapa2 yg nak jumpa saya ker? Saya ok jer..just make appointment first dgn saya jer.,ekekeke..:P

18 comments:

lieyalatif said...

mmg wajib laa gie jumpe comolot ngan geng2 blogger kalo turun jalan2 heeheheh.....tak dpt jumpe ramai2, jumpe yg mane ade pun dah sonok.....

wantie said...

rajin noh jumpa jumpaan. patutla husband hang tak ikut. nak gebang cam na dah mak mak yang dating.
hehehe....

Gieyana said...

lieya

HSHA..betuo2beb..sy lebih suka jumpa inperson instead of ramai2..br leh kenal dgn lebih mesraaaa..:-)

Gieyana said...

wantie..

Hubby i ok jer..easy going person n yg penting tahu jg batas2 diri asalkzn kita ikhlas dlm memupukkan ukhwah..:-)

Pusat Bahasa Pelangi said...

nanti turun Johor leh jumpa kita n co pulak..hehe

Zura@Iwan said...

aku yg ke brpa x ntah jumpa eryn...byk x gak...jgn jeless....kahhhh!

nk taw kt mn? sila teka...kui3x...

kena jumpa br taw baik ke jahat!...kakakaka....

atty's said...

Betuikan..kty pun kadang kalo short holiday..malas nak kasitau kawan2.yg ada kt tmpt kta pegi tu..bukan apa ..taknak ganggu kot ada hal..

Ieda Zakaria said...

A,ah la wei..tingat memula kita blogging dlu kan...
Yes, Amy ni nice person but kenkadang tu mak tiri gak nih..kehkehkeh...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bila kita plak nak jpa hihi

LYAfrina said...

wah... seronoknyer....
lya bru jumpa dgn beberapa blogger.. nntikalo trn trg, rger2 lya ye

mamalieyna said...

sempat aje awak ye..hehe..kita katanya umah kt KL pun, tak jln2 bandaraya KL pun malam2..hee~

mama tisya said...

cantik gmbr aku & tisya dlm dslr ko...gmbr hasil nureen tu blur tp ok gk...nasibaik aku free sbb hubbyku blk kg..kalo tk, susah gk nk lepak mcm aritu kn...

shark said...

bila pulak kite mahu berjumpe ;p???

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg besh dpt berjumpa kawan blogger ni..:)

Nad @ MamaZN said...

saya terinin giler kot nak jumpe kak G! =)

::NureeN:: said...

aku jek blom jumpe amy lg, ari tue dia trun png x leh nk jumpe sbb dia lepak sbrg huhu

- dieyana - said...

waaa...awk buat saya terliur dgn maggie goreng mamak! ^~~^

- dieyana - said...

maggie grg nz memang sedap..kena pergi nih! ;-)