"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, September 4, 2012

Menikmati Ikan Bakar...:-)


Lokasi : Nurul Ikan Bakar lagi...

Seronok kan bila makan Ikan Bakar..saya suka yg bersos macam nie..
Sedap sehingga menjilat dinding jari! :P




7 comments:

MizzTina said...

alamak..terliur tgk

wantie said...

bila la aku nak parking kat sini. tengok pun dah sodap

aTy _faRed~ said...

lame tak pekene ikan bakar...

mama_umar_maryam said...

ikan bakar mmg best! lagi2 dah tau kedai mane yg best..aritu turun kl ye jmpe errynn eh :)

ellynadyra said...

aku pun suka yang bersos tau!

Zura@Iwan said...

ahkak pon suka mkn kt sini..hehe..

# owhh jgn jeles...br ni terjah Puncak lg..kahhh

LYAfrina said...

slurrppppppppppp...
sedap2... lama x mkn ikan bakar..asyik2 mkn ikan 3rasa je..