"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, September 18, 2012

Nivea : Moments of Closeness

Assalamualaikum...

Dulu2 suka juga masuk contest tapi cuma contest kat blog jer..giveaway especially..those yg senang2 jer..:)
So, nak minta jasa baik my readers utk vote pics comel + hensem ayah saya nie.

Terima kasih buat Nad & MamaRifqy yg suggest utk submit picture nie.. =,=

FIRST STEP :

LIKE - https://www.facebook.com/mynivea?v=app_244687738974985

SECOND STEP :

LIKE MY PIC - https://www.facebook.com/mynivea?v=app_244687738974985

Notes # Picture no 1.



#Eh, uols pon boleh joint juga dan sama2 kita memeriahkan contest nie..

12 comments:

MizzTina said...

cntik gmbr tu.. gud luck kak!!!

mama rifQy said...

wahhh..........na mmg super duberrr suke gambar ni..insyaALLAH ade rezeki..jap g na vote ye

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

good luck sis....cantik pic...sukeeeee...

Nana said...

gamba ni sweet sgt
dun worry gie
vote tu sebenarnya
tak mempengaruhi pemilihan pemenang
depa saje je kata suh vote
utk chance menang
sebenarnya tak pon
gamba aku yg menang
aku xde suh sape vote pon hahhaa

Gieyana said...

Nana

Tenkiue beb..tu ar, da pasan kat entry blog ko..kalau ada rezeki tak kemana kan..:)

InaAchik said...

3 generasi. nice pic! :)

Dee said...

rajin masuk contest..good luck eh..header pun cun..

Syida said...

sweet jek gambar u olls!

Zura@Iwan said...

gud luck..nnti ahkak vote yer..

mama_umar_maryam said...

mmg moment of closeness, alldbest yana!!

fiza said...

Good luck.

ellynadyra said...

oh i love this pic!