"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, September 29, 2012

School trip...

Nak biasakan diri menaip entry menggunakan tab nie...

Tak suka actually psl,rasa rumit jer...
maybe saya tak biasa lagi kot padahal dah lama guna tab nie...lebih suka guna lappy or pc kalau nak menaip entry...

rini budak comey tu g trip..kesian jer nengoknya psl weak sgt2 ms balik td...:)

anak manja abah....before tido tadi siap abah urutkan kaki ag..mmg cfm penat sgt berjalan tu psl 3 tpt teacher dier bw jenjalan...:)

15 comments:

Nad @ MamaZN said...

saya pun lebih suke menaip thru lappy ;)

takde gmbr time nureen gi trip?
nak tau citer die...
hehehe

pnsusu said...

ihikk...rasa kekok kan,,,su su lg la,,jari besar...bila tekan je ke huruf lain...makanya byk la typo error

ALoNa CintamaniszLite said...

Nureen rombongan gi mana??

wantie said...

jenjalan ke mana la si Nureen tu ngan cikgu cikgi dia? hang tak join sekali ke?

PinKy MoMMa said...

bertuah nureen dapat abah yang sangat penyayang..ummi yang sangat comel..

penat tapi enjoy..adakah dia snap snap di sana? hehehe

Ieda Zakaria said...

a'ah la wei..cam x puaskan taip by tab..aku kalau gambar dlm tab..aku masuk kan gambar dlu kat blogger droid tuh pastu buka lappy baru edit..hahahha..2 kali kerja.

ieda said...

alahaiii manjanya dia ;)

Gieyana said...

Nad

Betui2 kan..sm mcm kak G..ekekke

Oh, dia g ngan teacher dia Nad..so x der gmbar..:)

Gieyana said...

Kak Lona

Kt island nie jaa..tgk fish,bomba n butterfly..:)

Gieyana said...

Wantie

Dgn cikgu cikgi jer..parent x yah...:)

Gieyana said...

Pinky Momma

Alhamdulillah..tp Ummi biasa jer la..

Oh, dr cara penceritaannya tue mmg menyeronokkan..but x der pics la..:)

Gieyana said...

Ieda

Tu la psl..mmg tak puas..dulu ms old template aku adjust entry guna bb jer..pics trf dr lappy ke tab n menaip guna bb..lg byk step haa..now dh new template nie susah ar nk taip using bb..:P

Gieyana said...

Pn susu

Betui2 kan..sm mcm sy..x pandai la nk menaip guna tab..haizz!

Gieyana said...

Sis Ieda

A'aa..dia mmg manja..:)

Zura@Iwan said...

ooo..dia g trip tmn rerama tu ek?