"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 19, 2012

Sekitar hujung minggu..

nureen yg mesraaaa dgn pak njang nya..

makan2...

sabar jer anak saya nie...last2 rantai nie terburai...

kah kah...tetiba saya rasa dia makin bam bam kat pipi...

berpinggan2 menambah laksa... €

haizz! tertido masa jenjalan..kahhhh..:p

nureen dgn rantai smarties..ekekeke

sengihhh...

ecececece...:p

oh..i love u!

lokasi : lepak2 kat rumah dan ambil angin kat straight quay...

weekend yg best!

18 comments:

MizzTina said...

sweetnya tgk family akak.. comel!!

Zura@Iwan said...

lorrr...buat laksa..x habaq..idak aku terjah dh weekend ritu..huhu..

mmg hg n hb hg masing2 bam2...hahha

Zura@Iwan said...

lupa nk ckp...

*terima kasih sudi terima kdtgan km smlm...m'ggu hgpa sfamily jerk..huhu..

*rumah kemas cantik jer...jemput la mai umah..tgk umah aku plak..yg cantik tu! kahhhhhh3x..

*then gambar2 posing kt umah hg tu tu sila la upload yer...then bleh aku copy paste...ahaksss...aku lupa nk bawa camera baru .wakakaka...ngeee

Gieyana said...

MiZzTina

Biasa jer Yang..tenkieu..:)

Gieyana said...

Zura@iwan

Tue laa..ganggu jer..kah kah..gurau ja noh! :P

Alaa..bkn selalu pon kan..kalau tiap2 mlm mmg ganggu laa..kahhh..:P

Umah semak ja kalau idak..ni psl nureen dh simpan suma brg2 dia yg sepah2 tue..haha..

Tu laa..idak leh la aku belek gak kamera baru..kahhh..:P

atty's said...

Terliur unty tgk nurreen , makan laksa..

shark said...

merah mak ngah koo..;p

wantie said...

upss... tak de ayat love treatment plak entry kali ni noh..

by the way best gak cuci mata tengok hangpa dok reja sengihhhhhhhh...

mama tisya said...

uiks nureen w apa ngan rantai pink tu..hehehe..eh tdo plak ko ye..hehhe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sis cun ar shawl...

myaishahhafiz said...

tgk nurin mkn laksa mcm best jer...

mamalieyna said...

semunya pun nampak comel! like..like..like..

aTy _faRed~ said...

weekend aku memenatkan..huhu

lieyalatif said...

comel!!!!

kemain pandai nureen makan laksa....selau budak2 ni tak reti sgt mkn kan....senang camni ....

cantik laa rantai awak nureen...kaler2pul gitu!

ieda said...

so sweet ..
pic adik dan anak tuu
sgt2 cantik bagi akk ;))

ellynadyra said...

sweet rantai nureen, tapi jgn mama dia yang pakai, tak sweet la plak kan hehehehehehhehe

Che Rosliza Che mat said...

Comellah tudung merah tue..berkenan pulak kikiki...sweet famili..

ALoNa CintamaniszLite said...

tu bukan rantai smarties tu...besar2 jer gayanya bijik2 rantai..dh mcm cekelat mentos buah2 campuran tu aje, hehe..