"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, September 3, 2012

Zikir Terapi Diri | Hadiah yg terbaik...:-)

Assalamualaikum....

Dah September sudah kan...masih terasa kepenatan travel weekend baru2 nie...bersesak dgn ramai orang, kereta...but overall sangat best! Yang tak dapat dilupakan adalah tarikh BEST 2 September 2012. Akan di kenang sampai bila2 dan tak nak buat dah! 

Berdekah gelak sepanjang perjalanan balik ke Penang! Haizz!

Oh..nak kongsi psl Zikir nie..wajib ada pd uols semua tau! tenang jer dgr instead of dok tgk U-Tube Gangnam tue kn! :P
Sepanjang Ramadhan lepas mmg saya mainkan CD nie time prgi dan balik kerja..touching jer dgr alunannya...

Nie my BFF hadiahkan masa trip weekend baru2 nie...so yg sudah ada bfore tue kena return kat adik balik...

# beli yer korang!! Mmg berbaloi...:) 

10 comments:

♥ Wina ♥ said...

best!

alyyani said...

mmg nak carik! tp tak sempat masuk kedai CD lg. mesti sedap sebab ramai yg kata best :)

Huda said...

teringin jugak nak beli ni..

wantie said...

zikir ni bagus untuk cuci hati. kalau hati jahat jadi baik je dengan berzikir. cubalah.

zikir terbaik adalah waktu dodoikan anak tido. daripada dok nga nga ayun buai tu, sambil sambillah berzikir tul tak?

actually, bila bila pun l;eh berzikir. cuma nak buat ngan tak je.

zikir ni la harta yg kita akan bawak bila mati.

nabi pun ada bersabda, org yg miskin bila di akhirat nanti adalah org yg tak berzikir.

Ieda Zakaria said...

Yup!! mmg best..aku beli before puasa lagi..hari2 pasang & now sampai anak2 dh leh ikut berzikir sekali..Icha sampai dah hafal..:)

Dee said...

thx for sharing sis..bolehlah dee gi beli nanti..

Zura@Iwan said...

mmg nk cari cd ni gak...

sll bw keta...duk zikir ngan irfan..hehe

Delimasari said...

nk cari CD ni

LYAfrina said...

zikir..penenang diri

^^nu[dd]yra^^ said...

ttiba dpt idea nk beli adiah aper utk besday bff...boleh dgr dalam keretakn?