"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, October 2, 2012

Alhamdulillah....Saya Menang..:-)

Assalamualaikum..

Cakpong..cakpong!

First at all Terima kasih buat Nad MamaRifqy yg suggest utk submit picture nie.. =,=

Theme "Generation"!

Terkedu actually lepas dapat email pasal result contest nie.
Macam tak percaya jer pasal belum announce lagi kat facebook. But Nana a.k.a IbuDamia cakap betul la tue G? Ouch..ambil aura dari Nana yg selalu menang contest nie! 

After saya reply email tue mmg betul lah sambil tampar pipi yg masih tak percaya... Alhamdulillah won cash $500 dan product Nivea worth $100..dan shortlisted utk Grand Prize nanti..insyaallah, Yakin pada rezeki Allah SWT. =.=
Saya nak bawa ayah dan family makan2 masa cuti raya nnt..Insyaallah...

Touching pasal ini gambar terbaik yg Acik snap bersama Ayah.. =.=

38 comments:

Delimasari said...

tahniah

Ummi Eisya&Amani said...

wow...tahniah2..memang sweet giler pic ni..generation...

@e_da said...

mmg cantik pic ni b sebtimental 3 keturunan... tahniah Gie .. mmg layak menang...:)

NeenaAnuar said...

Big Congrats dear.. memang terbaik gambar nie! :)

mamaRIFQY said...

Yeay!!! na mmg suke tengok gambar ni..mmg terserlahh sume kegembiraan!!

mama tisya said...

tahniah gie..byk tu rm500 cash

Zura@Iwan said...

alhamdulillah beb...

jika rezki tu telah ditetapkan milik kita...insyaAlllah..

neway tahniah...aku pn nmpk cm pic hg ni ada hrpan..hehe..

#jgn lupa banje aku mkn sekali..kahhhh!

Ieda Zakaria said...

Waaaa..tahniah beb..bestnya..igt senang2 ker nk dpt 500 tu kan..mmg ong la picca ayah hg tuh!!..

Gieyana said...

delimasari

thks..:-)

Gieyana said...

ummie eisya n amani

Thk u..:-)

Gieyana said...

@e-da

Thanks. alhamdulillah..:-)

Gieyana said...

Neena

Thks dear..:-)

♥ Wina ♥ said...

congrats gie!!

memang menarik betul pic nie ;-)

lieyalatif said...

mmg patut menang gie..sbb gambar cun n spontan...

tahniah beb...murah rezeki nureen nieh....

Saleha said...

salam kenal kak
cantiklah view nya
tukang posingpun cantik gak

++eden|essey++ said...

tahniah...besh nyaaa.....da dpt dah aura menang nana...hihihi...

NM02 said...

so sweet!

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantikkk
tahniah..(",)

ALoNa CintamaniszLite said...

mmg HEBAT gambar ni....

alyyani said...

COMEL SEMUANYA. SUKA SANGAT AKU TGK GAMBAR KO YANG NI. INSYA ALLAH, ADA REZEKI, GP TU MILIK KORANG. AMIN. AYAH KO PUN PHOTOGENIC MACAM KORANG 2 BERANAK. CONGRATS AND ALL THE BEST :)

*∽ IZAN ∽* said...

Wallaaa sweet sangatt!!! Tahniah Gie..!! lumayan tu Hadiahnyaa!! jadi la wat geli2 nak cuti sekolah kann.. waaa kena belanja ayah nko sekali niiii. kem salam tahniah kat ayah nko ye Giee

ak yuyunz said...

congrats gie!!

♥cikmOt♥ said...

wow...tahniah tahniah...

Nad @ MamaZN said...

1st time saya tgk gmbr ni trus saya teringat kt contest tu...alhamdulillah,tahniah kak g! Saya tumpang gembira..sgt2 hepi =)

fiza said...

Tahniah. Tapi gambar ni memang cantik ☺☺

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak. memang cantik dan touching gambar nie

MizzTina said...

mmg layak menang.. gmbr tu sgt ohsem!!

wantie said...

tahniah. aku tumpang gembira.

mama_umar_maryam said...

tahniah!!!! mmg sgt2 ikut tema gmbr nih G..xsia2 ikut nasehat sape aritu soh masukkan gmbr nih kan :)

Syima Emi said...

tahniah ye kak g.. best dpt cash.. boleh simpan or belanja org tersyg..

ieda said...

memang pic bertuah !
tahniaahh gie ;))

Pusat Bahasa Pelangi said...

tahniah...dah agak gambar gee ni mesti menang...

Nana said...

tahniah hehe
eskited aku bile tgk hang menang
pasai masa hang up pic ni (pic pertama lagi tu haha)
aku dah terdetik
wow...lawa gambar nii sure menang punye
gambar sgt nampak keakraban yang natural sweet sgt

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tahniah sis....

LYAfrina said...

wah..
tahniah..mmg layak..sbb pic ni cantik sgt..

mamalieyna said...

congrate ! mmg sgt menepati gambar tu... menang besar tu..mmg harus belanja family makan2x.. tahniah tau~

aTy _faRed~ said...

gambar ni memang cunnnnnnn..!!! :)

ellynadyra said...

tahniah, sis memang suka tgk pic ni, moment tu sangat best!