"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, October 20, 2012

Breakfast with spaggeti...:-)



Nureen dah repeat berkali2 dah nie....Sementara menunggu hubby balik dari memancing! ( New found hobby la tu! :P)

Lunch nanti kita makan kat luar...ekekeke...:)


11 comments:

Delimasari said...

sedap tu

mama_umar_maryam said...

dinner smlm spageti gak ;p

mimie hamdan said...

nampak sedap!

NISA KHAIRI said...

baru lepas bawak anak makan spagheti kat Pizza Hut... hihihi

wantie said...

wah....sedap tu. rajin hang noh heavy bekpes. aku wat cucoq ikan bilis je pagi tadi.

*∽ IZAN ∽* said...

Walla breakfast spagethii!!!! anak bujang aku pun suker sangat nihh!
aku pagi ni wat sandwich je kui kui kui

mamalieyna said...

eina kurang mkn spagheti ni, tp husband suka betul... huu~

lieyalatif said...

nureen mcm mia la gie....berhantu betul kalo mkn spegeti....bertambah2 mkn....

Zura@Iwan said...

awat x ikut memancing sekali...hahaha...

laki aku nk tjebak gk memancing..tp asik x jadi lg ye..sbb anak dia pgaruh dia kuat tul..hehehe...

ALoNa CintamaniszLite said...

bila dh ulang2 tu..sedap sgt ler tu air tangan umi dia..

aTy _faRed~ said...

hokeh..tetibe teringin makan cabonara malam nih...harap2 ade ar kat umah family nih..;p