"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, October 14, 2012

Buah nie mmg banyak khasiatnya kan!


Memang sedappp....:)



12 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

ermm...memang sedap. memula kenal buah ni dulu.. "eh, boleh makan ke? nampak macam beracun sebab warna perple"
rupanaya bile dah makan sedap...

Riana said...

salam..masa awal2 preggy hrtu giler buah ni..ehe

JaSSNaNi said...

betul tu Gieyana...
buah naga mmg banyak khasiatnya.. :) saya pun suka makan buah ni since awal pregnant.. :) sampai skrg..

Papa Mifz said...

salam kenal...

pernah makan sekali tapi tak berapa nak suka...huhu

Dee said...

dee tak pernah terasa nak mkn..nti bila ada guts..dee nak cubalah..

aTy _faRed~ said...

Haritu ms gi sepang bnyk jumpe buah ni jual murah tepi jln..tp tah kenape tak rs nk beli..biler dah blk br tanye asben..nape tak beli ek..huhu

mamalieyna said...

rupa dia je dh menyelerakan...tapi eina tak reti makan.. =P

m@m@yAyA said...

dlu blkg umah mama zura ada tnam pkok nie,puas mkn sb salu gak berbuah~
mmg sdap mnis..(@__@)

Myra Jay said...

Memang sedap especially kalau makan tika sejuk :)

Zura@Iwan said...

owhh i like dragon Ball....opsss dragon ball plak..haha

NeenaAnuar said...

my favorite fruit too.. kalu dpt yg manis memang enjoy makan.. kalu dpt yg tawar.. aramakk.. rasa tak leh telan! hihi..

fiza said...

Sgt sesuai utk org yg mengalami masalah nak buang air beso ☺☺