"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 18, 2012

Buku yg bagus utk di jadikan koleksi...:-)


"Physical fitness is not only one of the most important keys to a healthy body, it is the basis of dynamic and creative intellectual activity."

-- John F. Kennedy, 35th US President (1917-1963)  

8 comments:

Nad @ MamaZN said...

Nk cari yg bawah tu...

JaSSNaNi said...

pandai nureen baca buku ye.. :) kadang2 budak2 ni suka kartun atau majalah2 ringan je.. saluuutt utk nureen sbb cuba baca buku org dewasa.. :)
mmg elok utk dijadikan rujukan..

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhhhh anak dare cilik sorang tu...kemain bace buku org besar2 niiii heheheeh....

tu la gie, dunia dan akhirat kene selaras supaya due2 ilmu dpt kite belajar kan...

wantie said...

bila cakap tentang. arghhh.... buku buku katumah aku yg dalam kotak tu semua dah sesak. cam no la nak simpan ni.

then kalau le umah sendiri aku pelekat kabinet buku kat dindin bior kemas. nak wat cam ne umah sewa kan.. kan...

hang beli ka buku buku tu? best gak kalau aku leh pinjam baca. dah lama tak ke library. sibuk apa pun tak taulah.. haishhhh

♥MAMASYAZA♥ said...

yup betul, bagus utk dijadikan bahan bacaan kita dan anak-anak.

ed shahir said...

wahhh nureen... ehehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nanti beli buku ila plak haha

aTy _faRed~ said...

buku kerohanian..elok tu..:) lame tak membace...