"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 18, 2012

Dalam KENANGAN! o_O



Baju nie Nureen buat pakai tido semalam! Haizzz!


11 comments:

ellynadyra said...

besar nampaknya!

Nad @ MamaZN said...

Rindu kuching ye nureen? Hihi

Gieyana said...

elynadra

a'aa..mmg besar gabak..bj daddy dier...:-)

Gieyana said...

nad

Hahaha..asyik ajak nek kapal tebang nk g sarawak..ekekekek...:-)

PinKy MoMMa said...

tak pernah jejak kaki ke sana lagi hehe..model kecik baju besau ;p

ALoNa CintamaniszLite said...

ok laa pakai baju besar kat umah aje. Akiss lg laa...terpaksa pakai baju spare abah dia sebab baju dia basah terkena percikan air laut masa tgh naik bot dari pulau dyg bunting nk ke jeti kuah. mula2 dia taknak tp soh pakai jgk. Nk bg nampak kecik..akak ikat penjuru kiri dan kanan t-shirt belah bawah tu..hehe..

aTy _faRed~ said...

heheh...kemain besau baju nyer...pakai seluar pendek tak dalam tuh...;p

wantie said...

hahaha.... memang sesuai wat selimut. masuk semua satu badan bila kerekot!..

dah kelauq ayat kedah aku " kerekot"

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

.kalau ngam2 tu mesti cantik dia pakai...design cat tu lawa

mamalieyna said...

hehe..comelnye...

MizzTina said...

comel je dia pakai..