"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, October 19, 2012

Gieyana Giveaway | Saya MAHU!


Assalamualaikum...

Berpeluang untuk buat Giveaway saya yang ketiga nih sebagai tanda penghargaan pada semua readers yg sudi menjengah dan meninggalkan jejak! Dah lama dah niat nak buat buat baru kesempatan nk lancarkan hari nie..


Syarat2 nya :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "Gieyana Giveaway ~Saya Mahu!"...
dan Saya Mahu menang dalam giveaway ini kerana.... (entry dinilai dengan kreativiti anda yer!)

2. Terpulang utk anda utk menjadi follower blog ini ataupon tidak...tiada paksaan pon.. =,=

3. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni yer...

4. Terbuka buat semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia yer..:)

5. Jangan lupa tinggalkan link entry anda di sini yer... ^_^





Itu sahaja..mudah saja dan Mmg senang kan!
Tarikh tutup : 19th October 2012, before 12.00 midnite.

Hadiahnyer:

# 2 Winner will getting each one Oil perfumed dari Body Shop but bknnya exactly macam kat bawah nie yer..


# 3 lucky winner akan dapat FM from Cambodia, insyaallah.

42 comments:

Delimasari said...

nk join

mamaRIFQY said...

bestnyerr hadiah perfume tu..nak join gak la pasni

Nad @ MamaZN said...

wah bestnye...!

wantie said...

wah... BS tu. mesti la aku join. kalau tak de harapan nak menang aku nak join jugak. saja la nak keypo. wat semak blog hang . boleh?

shark said...

nak nak..
nak terus hadiah bole ;p

JaSSNaNi said...

ok.. nak join!

http://jassnani.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

moga dapat adiah ni.. love u lah gieyana.. :) muaaahhhhs

Zura@Iwan said...

insyaAllah nnti aku join....

la ni pon duk beli perfume BS gak...iwan suka bau vanilla..dia yg belikan..haha...

m@m@yAyA said...

Nak cuba nasib gakler,hrp2 smptala..~

syiela said...

singgah ye.. InsyaAllah nanti join juga :)

Nad @ MamaZN said...

kak G ;)

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

MAZLIZA ABD RAZAK said...

macam best jer...(",)

Delimasari said...

udah join
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

kerana belum ada satu koleksi pun Oil Perfumed dari BODY SHOP

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila nak tanya je.. giena ada masuk contest nivea moment of closesnest tue ke? muka pemenang tue mcm ada iras giena n anakla..kalau salah sori ek..hihi

JaSSNaNi said...

Link mcm mana tu? akak dah buat link (sape nak join leh klik kat SINI) sini tu ada link.. tapi kalau nk letak kat banner.. tak pandai wat? camne tu? leh ajar tak?

azelyusoff said...

salam. saya join ye. tq

http://24-7nay.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Gieyana said...

Jasnani

alamak..sorry2..akak dh kasi link entry akak kt sini..x pasan lak..ekekeke..sorry..:-)

SueZ said...

teringat mmenang perfume dari u dulu....

kali ni tak dapat nak menjoin kan diri...perlu fokus to anak2....


goodluck pada kengkawan yng join dan tahniah ada Gieyana yang cute bersama sicomel sebab anjurkan contest ni ....

luv u...

mimie hamdan said...

salam dari mimie-the-WAHM... :-)

http://mimie-the-wahm.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

semoga blog saya bertuah! inshaAllah amin.... :-)

Eyriqazz said...

body shop...kegemaran isteri..bolehla mencuba nasib kalau sempat ni

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Beshnye hadiah dia, tp mood nak joint GA dah ke laut..huk2..

Goodluck buat semua..

wantie said...

aku join K

http://lovingwantie.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Zura@Iwan said...

saya join shbt...

http://ceriterayanzur.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

::NureeN:: said...

perghhh menarik...
klau sempat aku join yerr gie.. maklum la skrg ni bw pon x sempat huhhuuu

ieda said...

yeahhhhhhh akhirnyaaa akak joint ! ;))

http://iedaimmi.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

mama rifQy said...

kak gie ..na joinn pd pukul 11:56pm !!

http://miszmaliana.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Myra Jay said...

Salam Kak Gie,
Myra join ye :)


http://normj1001.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

imaninarafizal said...

Saya mahu joins.....

http://www.imaninarafizal.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

AkmaFaizal said...

Salam..nak join sama. Moga2 ade tuah n rezeki. Aminnn

http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.K.atie join.Semoga ada rezeki.Aminnnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Terima kasih

Misz Mieza said...

Salam tuan rumah!

MM datang join ye..

Bismillahirrahmanirrahim..

http://hip2-horey.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

butterfly said...

http://azieyan89.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

butterfly said...

http://azieyan89.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

liazahirah said...

assalamualaikum...
join,

http://silenceprovince.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Zila Erzil said...

Done Join...
Itu hadiah aku yang punya hihihih..

Perfeum Body shop tu..

http://mizzerzil.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

wana wazm said...

join..
http://justforcontest.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Plain Jane said...

saya join :)

http://myinsecuritiesz.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Dunia Wilma said...

Salam kenal...
Wilma join ya ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu/

Cik Tyra Lee said...

http://hijaulembut.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html

Gieyana said...

Butterfly

Sorry, ur blog link not found..so i not able to include ur entry in this GA..

butterfly said...

sorry...bkn buang...tp tukar url aritu...

http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/10/gieyana-giveaway-saya-mahu.html