"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, October 19, 2012

Gieyana Giveway | Last call today!

Assalamualaikum....

terima kasih pada yang sudi joint..Good luck yer!
Nama dan link your url sy dh update kat sidebar yer..

sorry pasal masa utk Giveaway nie cuma seminggu lebih jer....
neway! gd luck k...:)

Utk those yg nk joint..still boleh until tgh malam nie yer....

3 comments:

JaSSNaNi said...

thanks for the info... nama yang pertama.. :) hehehe fuhhh fuhhhh.. jampi serapah sket.. kakakakak

wantie said...

ring.. ring.. aku pun nak call jugak

Zura@Iwan said...

dah2...hehe