"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, October 22, 2012

Hebat ko Nureen...macam2 adoo haa!


Jenguk anak gegurl orang lain, ada Barbie..ada mainan masak2..ada mainan make up...ada toy bunga2...


Jenguk anak sendiri! Perghh dasyat! semua koleksi kereta! Macam2 jenis kereta..ranking price from RM4++ to RM50+ ( hat mahal tue psl kereta control..ekekke..:P)..

Ouchh..teringat ada sebiji kereta control rega RM90+..tue pon kejap jer main & regret Ummi korban duit bonus beli! Nasib baik Mr daddy boleh tumpang sekaki..HAHA..:P.


Kenapa leh jadi addict sedemikian G?


Saya pon tak tahu! Dah natural macam tue dah! Asal jer pergi shopping complex, kat section nie yg menarik minatnya! Nasib baik Ummi dh set amaran "hanya sebiji kereta only k!'

Kalau tidak..jenuh!

Pernah juga kekadangnya bila Ummi offer, why not you ambil another one! Then dia siap cakap..just now you says One only! Cleaver! saja menduga...nasib baik dia bukan style yg suka guling2 kat shopping complex tue..tp kadang2 nya jenuh juga pujuk kalau dia nakkan sesuatu jenis kereta tue...


Eh..anak Fiza pon suka keta camni kan! leh gang ngan Nureen...ekekeke...

23 comments:

MrS. F!zA said...

hahaha..sbijik je ngn darwisy.. ni kalo jumpa kompom potpet potpet je darwisy tu syiok ada geng main kete..

Zura@Iwan said...

biasa la tu minat bdk2 x sm...sbb umi dia dl masa pregnantkan nureen..asik drift je kut..haha..

PinKy MoMMa said...

hehehehe kalau la abg long tgk..kompem nak duk dekat2 je ngan nureen..

mainan kalau RM30 pun dah rasa mahal tau ummie..makan xper..iols tak berkira hehehe..depa main skejap jer..pastu baling sana..baling sini..

dah tercabut2..last skali tong smpah jer huhu

wantie said...

hohoho.. sabor je lah.

Gieyana said...

Pinky momma

Tu la psl..luckily kesemunya yg below seploh hengget....tp tu la kan..kalau mkn cfm kenyng..huhu..

Nasib baik dia x sepah2 n simpan leklok...:-)

mama tisya said...

hah nureen minat cars..sok2 beso sure byk kete idaman nureen nk bli

Nad @ MamaZN said...

Hmmmm, geng la dgn zakwan..
So, kalu nureen nk dtg umh, ciknad x risau pasal mainan, sbb bleh share ngan zakwan..yg risaunye, kalu nureen nk main barbie atau masak2 hmm mmg nan ado la jwbnye hehe...tolong ciknad masak bleh la..haha

mummy_ayu said...

wah..banyak nya koleksi keta dia..ye la..kalu girl biasanya barbie ker..nie car..lain dr yg lain..tapi ok gak sbb kalu hotwheels satu pun baru berapa.. Ian dulu..minat gak kumpul keta nie..dah banyak gak la.now tak kisah sgt plak..

JaSSNaNi said...

banyaknye keta mainan nureen.. minat dia kumpul ek.. haikal pun suka kumpul dan suka rosakkan barang.. tak lama gak kalau dapat kat tangan dia.. ada je nak memomen.. :)

shark said...

terbaikkk!!

lieyalatif said...

alkisahnyeeeeeeeeeeeeee......nureen suker menan boy rupenye yeak gie heheheheh....mmg cars jek penuh kan hehheheehh....mane tau esok2 jadi pelumba kereta profesional wanita tersohor malaysia nanti....amin...

@e_da said...

Gie terbalikla kita...mika suka main masak-masak pulak dah...haruu

Misz Mieza said...

Wah! Different dia punya minat compared to other girl2 kan? Besar sok mesti lasak & suka dengan kereta jugak.. =)

ALoNa CintamaniszLite said...

bagus nureen...bila umi ckp 1...1 aje ye..hehe..
Tp naper laa kamu ni pemalu sgt??

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bawak dia g tempat make up. ila penah bawak aman g bodyshop. kelip je mata dia hilang.. rupanya di dah ada kat tempat blusher haha

adianiez AIDA said...

Wah! Gegirl minat cars :-)
Umah aida penuh dgn toys gegirl duli. Now ada baby boy, x lama lg aida pun kena beli cars la :-)

LYAfrina said...

hehe..inilah specialnyer nureen kan... bila bsr nnti mesti aktif & lasak

MizzTina said...

sepesen dgn anak buah sy, adam nama dia.. segala mcm kenderaan dia ada..

Myra Jay said...

Hheeee, jarang gegirl nak minat dengan kereta ni.. :)

Syida said...

aqid never asked for toys.alhamdulillah, selamat duit i.hehehehe.but selalunya dia akan paw nenek dia.

Kesuma Angsana said...

gegirl kan gitulah

ieda said...

memang hebat .. ;)
nureen .. nureen ;))

mama_umar_maryam said...

hehehe,mmg minat transport bdk2 nih..
maryam pnh jugak amik pistol U_U