"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, October 19, 2012

Ko nie..asyik2 Gurney Plaza..asyik2 Gurney Plaza jer! Tak der tempat lain ker?


Siapa tak suka pergi shopping complex kan? Treatment juga tue! dapat cuci mata pon jadi ler! wuwuwuw...

Berjalan berpegangan tangan tanpa segan silu..memang sesuatu yg awesome especially dengan anak dara kesayangan!


Lepas tue..bergurau senda ala2 orang sewel dengan buah hati tersayang..perghhh! Heaven!

Pastu lak..cuci2 mata, belek2 benda2 yg rasa awesome nk miliki pada hakikatnya jiwa meronta2 nak beli! pon heaven juga!

Perghh gila! Semua saya nak! Mengukur Mall ibarat mengukur isi poket yang ada! ..Paling drastik bila hasutan2 durjana dek syaitan utk berboros!

So katakan nehi! Kadang2 tue kalau terasa ingin merewardskan diri terpaksa ler pejamkan mata juga tp kena juga mengukur poket sendiri psl byk lagi komitmen yg perlu di penuhi!ekekeke..:P

Macam biasa..si kecil ni suka cuci mata! luckily tak membeli! dh jimat di situ!

Ehemmm.... insyaallah coming soon but not this model! HAHA..verangan ko Jah! :P 

Ouchh..ini pameran perkahwinan..tapi saya sudah kawin maa..:P

Paling best bila di temani insan tersayang nih!

Pastu menikmati eskrem yg best!

Pastu...

Makan penuh stim macam Nureen nie!

Ok2..Nanti kita terjah Mall lagi yer Yunk?

18 comments:

Zura@Iwan said...

aku pun asik terjah mall gak..cuci2 mata...biar irfan x jagun...haha..

wantie said...

bila ada duit dia otomatik nak pi. hilang semua rasa malas nak jenjalan. terus laju je pi kan.. kan.. kan...

Liza said...

Rindu Penang... Baca entri2 Penang, rasa cam nak p ja minggu dpn..

Gieyana said...

Zuraiwan

Mmg best g cuci mata kt shping complex..treatment! Hihihi...:-)

Gieyana said...

Wantie

Betui2...x der suit pon nk p hak psl dpt cuci mata..ekekeke...:-)

Gieyana said...

Liza

Dtg la..food is da best...:-)

JaSSNaNi said...

akak sukeeee >> angkat tangan <<<
best gak jalan2 cuci mata.. tapi skrg sarat.. tak larat jalan.. nak gi kedai runcit pun pikir banyak kali.. hihihihihihii..

Nad @ MamaZN said...

Syoknye..! Saya pun suke..tk dpt beli apa2 pun xpe..tp tu la,kdg2 gatal tgn ni haha!

PinKy MoMMa said...

jeles tgk life nureen hehehe..
makan dan makan..tapi badan macam ummie dia ;p

tak demok demok!

ieda said...

seronok bila ada org melayan , kalau akk , hubby payah nak ajak berjalan macam nie huhu
kalau nak sgt pergi akk bawa anak2 aje .. sedih kan ;)

Dee said...

x kisahlah gie..yg penting bersama keluarga dan org yg tersayang..

suhaina laui. said...

best!lame dh x terapi gni ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

sonoknya soping

Nora Karim said...

oh betul.. betul.. kena juga "mengukur shopping mall" supaya tak bosan duduk di rumah...

Cik Wanie said...

heaven kan bila ada insan2 yg tersayang,
mcm wanie pun harap mama jelah jadi :ratu hati:,
kak jom nanti dating sesama lagi,
mau ngak....

rinduuuuu

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg sronok window shopping, akak pun teramat la suka, tapi en, abah dah kurang suka cam tu, tu yg tak best

lovelywa said...

wahhh stylo sungguh si Nureen..

ALoNa CintamaniszLite said...

mujur laa munir ni jenis layan jer ke mana isteri dan anak nk pegi. Mesti gie pun jenis layan jgk minat suami...tu yg tergambar bahagiaaaaa aje.