"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 3, 2012

LINE | Free Calls & Free Messenger

Stay in touch with your friends and family using LINE!


There are no limits! Call and message as much as you want!

LINE is a new communication app which allows you to make FREE voice calls and send FREE messages whenever and wherever you are, 24 hours a day!

LINE has more than 65 million users worldwide and is used in over 230 countries!

LINE has been ranked no. 1 in the free app category in 26 countries including Japan, Taiwan, Russia, Hong Kong, Thailand, Singapore, Malaysia, Macau, Switzerland, Saudi Arabia,

Citing : SINI


Tips dan Informasi utk hari ini adalah pasal application ini. Dengan Dunia teknologi "segalanya hanya di hujung jari!"

Memang menjimatkan dan memerlukan internet connection utk ini. Untuk Maxis hotlink for BIS read as Blackberry Internet Services adalah cuma RM20 sebulan dan harga bergantung dari semasa ke semasa. Utk Telekomunikasi provider yang lain. Sila rujuk center masing2..hehe.. =.=

Applikasi ini boleh di download pada Smartphones seperti Android, Blackberry dan Iphone. Dan rasanya tak banyak yg tahu kot pasal applikasi ini pasal mostly byk yg guna Whatsapp amongst this Smartphones kan!

Selamat Mendownload.. =,=

Komen saya pasal applikasi ini.

Berbeza dengan applikasi lain seperti Whatsapp, BBM, dan sebagainya. Applikasi nie memang unik pasal mempunyai emotion yg sgt cute! Selain itu juga, applikasi nie lebih cepat dan pantas berbanding Whatsapp. So pada sesiapa yg ada Android tue, sila install yer! So senang saya nk chatting2..Now saya boleh chatting with my close friend unlimited! woww wee!

# Seriusly..mmg menjimatkan bila menggunakan Smartphones. Budget 2013 utk belia jer! Utk kita tak der kah? ngeh3..

Nota kaki : BBM adalah yg terbaik pasal lajusssss.....

9 comments:

wantie said...

bagusss... aku pun baru je dapat smartphone freeeeeeeeeeeeeeeee...

tak tau nak buat apa ngan smartphoe tu. ingat nak download game tuk mirul dah le.

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

dear tahniah menang contest FB Nivea, dah agak mesti Gie leh menang gambo tu...Tahniah cash RM500

Zura@Iwan said...

bleh baca je la ni..for info utk next time..mn taw terrrr beli smartphone kan..hahaha...

mama rifQy said...

bb na rosakkkkkkkk..anto kilang terusss sbbmasih dlm warranty..so no bbm!!

Gieyana said...

wantie

bestnyer..joint da club la weh..kalau men game kt phone tue x brp best kit..:-)

Gieyana said...

Anje

Thks u..:-)

Gieyana said...

zuraiwan

Ahaa..general knowledge nie..nnt hg dh beli leh download n chatting smpai lebam..:-)

Gieyana said...

mamarifqy

Ouchh..siannya..hrp2 dh ok k..:-)

mama leen said...

baru belajar2 guna BB.. :)

salam kenal..