"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 11, 2012

Mustard such a NICE colour huh!



Blog owner LOVE  this colour now!

There isn't a person anywhere who isn't capable of doing more than he thinks he can."

-- Henry Ford, industrialist (1863-1947)

#Dont forget to joint my GA @ my sticky entry yaa! gd luck!

20 comments:

wantie said...

lawa.. kalau aku pun kenan.

♥ Wina ♥ said...

bru je beli handbag color mustard :-)

PinKy MoMMa said...

comelllll kasut and bag itu..nice color juga..pink pun nice juga kan kan..eh? hahahaha salah channel pulak ;p

rasa nak join GA itu jg..dh lama tak join ^^

Zura@Iwan said...

suka kaler ni plak ye,,nice....

aku suka mcm2 kaler lah....

MrS. F!zA said...

mustard lah kgee..ngeeee

lieyalatif said...

CANTIK....very nice color beb...

alah gie pakai kaler ape pun cantik sbb berkulit cerah....

mama leen said...

cantik.. :)

ALoNa CintamaniszLite said...

eksklusif sgt kaler dia. Dpt bygkan gie pakai...cantek kan..

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

cantik kaler ni ai pun suker....

Gieyana said...

Mrs Fiza

HAHAHA..sila gelak guling2..typo error ah guna tab nih! ~blushing~

ellynadyra said...

kaler ni memang gojes!

SyaNa said...

suka jugak
rasa kaler ni in sgt tahun ni

mama_umar_maryam said...

suke jugak!sesuai pki dgn ape kaler baju/suar pon

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik la sis

ak yuyunz said...

weih tadi aku nak komen tapi aku macam confuse eh mustang ke mustard. haha.. ok sekarang aku komen, aku memang suka color ni.. =))

m@m@yAyA said...

cantiknya kaler tue kak~
zura pun suka gak bli kat C&K nie..hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka color nue. adik ila ada beg aigner color nie. sukaaaa sgt

mamalieyna said...

lawa..suka jugak kaler camni.. very nice~

aTy _faRed~ said...

tak pernah lagi ade warne mustard..dah lame carik..tapi selalu terlpe..huhu...dan setiap kali mesti nak eli kaler putih..or merah..or warne2 standard...haaiihh..

ieda said...

kasut dan beg yg sweet ..
tapi akak dah lama suke calour nie ;)