"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, October 29, 2012

My Giveaway : Results is coming soon..


Assalamualaikum..

Terima kasih buat yg sudi joint my GA yang tak seberapa nie...Sayang korang! Yang tak joint tue saya tahu pasal malas kan! sama mcm saya juga tau! Seyess..malas nk buat entry! kui kui..:p

Sekarang tgh gigih membaca one by one entry yg setengahnyer menyentuh hati dan tersenyum2 saya...Macam astro > macam2 ada..

See..saya siap print lagi one by one entry tau!..Gigih kan? :P

Insyaallah within this week saya announcekan yer..Stay Tune!..

#Busy!

10 comments:

Sidratul Muntaha said...

sedihnya tak sempat nak berkarya..
huuuuuuuuuuu...
akak..
buat lagi boleh tak?!
ahahhaa

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
best G balik kg kali ni? hehehe.. :)
Ok lah.. tak sabar nak tunggu result GA.. :P

Delimasari said...

bestnya

MizzTina said...

xsbr nk tau pemenang wlupun xdpt join..

Nad @ MamaZN said...

X sbr ni, hehe

Zura@Iwan said...

cpt2 sapa btuah...aku mcm x btuah rasanya...saingan best2..hehe

mama rifQy said...

weeeeeeeeeeeeee...tak sabar nak tahu result!!

~Siti Hajar~ said...

Ramai gak yg join GA ko yer, aku xsempat coz bz sgt2, blog pun jrg2 update..huhu

Gd luck yer utk yg join..

sal ya said...

aisey... tak sempat join sbb br kenal.

mamaRIFQY said...

xsabarrrrrrrrrrrr !! wahh kak gie..siap print lagikk..maluuuu